TECH

Otkrili smo trik kako uz kućne ljubimce uvijek imati čist i uredan dom!

Jednostavno i brzo, a tako efikasno!

Često se može čuti kako je dobra organizacija pola posla, a to jako dobro zna i Antonija Blaće, jedna od naših najpoznatijih TV voditeljica kojoj je svaki dan užurbaniji od ono prethodnog. Ipak, to ne znači da Antonija ne pronalazi vrijeme za ono što ju veseli, a tada se kao jedan od najslađih odgovora nameće njezin četveronožni ljubimac, pas Čarli, koji osim neprocjenjive sreće, u Antonijin život donosi i nekoliko klasičnih psećih ‘nuspojava’, a pogađate, riječ je o – dlakama.

Gotovo svaki vlasnik kućnog ljubimca susreće se s viškom dlaka koje potom pronalazi na odjeći i u raznim dijelovima stana, no srećom, postoje odlični, efikasni i krajnje brzi načini kako se toga riješiti. Naime, kao što smo spomenuli, kako bi uspjela obaviti sve potrebno, Antonija mora vješto raspolagati svojim vremenom, a u isto vrijeme uskladiti i skupljaje dosadnih Čarlijevih dlaka. No, voditeljica je pronašla odličan trik za kojeg ne sumnjamo da će i vama ukrasti pažnju.

Trik o kojem govorimo zapravo je Dyson V15 Detect Absolute štapni usisivač, Antonijin ‘perfect match’ koji joj pomaže skratiti vrijeme čišćenja, a ono najvažnije, efikasan je i upotpunjen pametnom tehnologijom koja pomiče granice sinonima dobrog i kvalitetnog kućanskog pomagača. Ovaj snažan usisivač olakšava život s kućnim ljubimcima jer u svega nekoliko trenutaka vrlo učinkovito uklanja i najsitnije dlake i to uz pomoć specijalnog nastavka baš za ovakvu vrstu čišćenja. Naime, riječ je o četki koja je opremljena tehnologijom protiv zapetljavanja dlaka, a radi se o funkciji koja je posebno važna vlasnicima kućnih ljubimaca. Isto tako, Dysonova V15 Detect High Torque četka ima i funkciju automatskog uklanjanja dlaka, primjerice kose, što je svakako još jedan veliki plus ovog usisivača.

Također, Dyson V15 Detect Absolute dizajniran je na način da s lakoćom otkriva i prašinu veličine samo 10 mikrona i to uz pomoć laserske tehnologije koja pomaže dubinski očistiti dom te najsitnije okom nevidljive nečistoće ukloniti putem lasera koji je integriran u Slim Fluffy četku usisivača pod pomno istraženim kutom od 1,5 stupnjeva, 7,3 mm od tla.

Osim lasera, ovaj usisivač ima i poseban akustični piezo senzor čiju su učinkovitost Dysonovi inženjeri znanstveno dokazali i razvili tehnologiju koja korisnicima omogućuje mjerenje prašine čije je parametre moguće vidjeti na LCD zaslonu kao znanstveni dokaz dubinskog čišćenja.

Što se tada zapravo događa? Naime, prašina ulazi u usisivač i kroz akustični senzor dolazi do spremnika gdje se male vibracije pretvaraju u električne signale. U tom trenutku korisnik na zaslonu može pročitati koliko je prašine uklonjeno, a ovo je stavka koja se posebno sviđa svim vlasnicima kućnih ljubimaca i Antoniji je bez razmišljanja jedna od nezaobilaznih. Isto tako, Dyson V15 Detect Absolute usisivači u trenutku uočavanja većeg koncentrata prašine, samostalno povećavaju jačinu usisavanja koja se potom smanjuje kada se razina prašine vrati u normalne parametre.

Sukladno tome, Dyson V15 Detect Absolute je usisivač s nebrojenim prednostima, pametnim funkcijama koje olakšavaju proces čišćenja te ga čine brzom i jednostavnom rutinom, a budući da baš svi volimo blistav dom, riječ je o kućanskom aparatu u kojeg ćete se zaljubiti već nakon prvog usisavanja!

Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 29.12.2021. u 10:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p