TECH

Ovaj usisavač svi žele, otkrivamo zašto

Lagan, a snažan!

Electrolux je prepoznao potrebe svojih korisnika koji su rekli da im je bitan oblik, veličina, težina i dizajn uređaja. Bežični usisavač Electrolux Ultimate 700 sa samo 2,2 kg*, najlakši je model na tržištu i dovoljno je snažan da s lakoćom obrađuje sve površine u vašem domu. To je također i svjesniji izbor jer je 60 % korištene plastike reciklirano.

Ergonomski uravnotežen i jednostavan za manevriranje

Electrolux 700 idealan je za usisavanje u kompaktnim prostorima te za osobe koje imaju problema s korištenjem težih usisavača. Dodatna lakoća korištenja postignuta je malim brojem tipki koje imaju intuitivne funkcije te je zaista omogućeno usisavanje metodom jedna ruka – jedan palac. Korisničko sučelje je iznimno kompaktno, pregledno i pojednostavljeno pa se na njemu mogu vidjeti sve informacije važne korisniku, poput stanja baterije te informacije o održavanju uređajaSamo održavanje Electrolux 700 bežičnih štapnih usisavača maksimalno je pojednostavljeno, spremnik za prašinu otpušta se jednim dodirom, a održavanje filtera je intuitivno uz savjete na jednostavnim grafikama.


Najbolje performanse čišćenja** u svojoj kategoriji***

Doživite snažnu snagu usisavanja i motor velike brzine koji radi s motoriziranim nastavkom za podove bez prašine u jednom zamahu.

• Sustav filtracije od pet slojeva usisava do 99,9 % čestica mikroprašine veličine 0,3 – 10 µm* te čini vaš dom čišćim i zdravijim.

• Automatski način rada automatski prilagođava snagu usisavanja ovisno o vrsti površine, pri čemu optimizira potrošnju energije.

• Motor velike brzine sa 110.000 okretaja u minuti napravljen je bez četkica i s istomjernom strujom, što mu omogućava kretanje bez trenja. Time smanjuje buku, poboljšava izdržljivost te ima tri puta duži životni vijek.

Dugotrajna baterija male veličine

Zamjenjiva litij-ionska baterija visoke učinkovitosti osigurava dugotrajan rad – do 50 minuta! Inovativni prelazak s kapaciteta baterijskih ćelija od 2.5Ah na 4Ah, omogućio je da baterija ostane lagana i kompaktna uz dugi rad.Nastavci za potpuno čišćenje

Electrolux bežični štapni usisavač Ultimate 700 moguće je odabrati s raznovrsnim nastavcima:

• Nastavak PowerPro za različite vrste površina brine se o svakoj površini, od tepiha do tvrdih podova, bez potrebe za mijenjanjem dodatne opreme. Uz njega je moguće potpuno uklanjanje prašine na teško dostupnim mjestima kao što su pukotine u pločicama ili tvrdi podovi.

• Nastavak BedProPower™ UV+ ima kombinaciju četke i gumenih te može ukloniti sitnu prašinu i čestice veličine -1,0<µm za higijenski čišće krevete i kauče.

• PowerPro Mop četka uz dodavanje malo vode rotirajućim nastavcima ujedno i briše podoveElectrolux brine o okolišu

Kao predvodnik u održivosti, Electrolux se pobrinuo da uz bežični štapni usisavač Elextrolux Ultimate 700 čistite na održiv način.

• Uklonjiva baterija koje se može reciklirati

• Bez boja

• Izrađen od do 69 % reciklirane plastikeRed Dot nagrada za dizajn

Electrolux je sa svojim modelom štapnog bežičnog usisavača dobio i prestižnu nagradu za dizajn Red Dot Design Award. Radi se o jednom od najvećih i najprestižnijih natjecanja u dizajnu, a Voditelj dizajna u Electroluxu Simon Bradford rekao je: “Ova nagrada je svjedočanstvo našeg truda i fokusa koji stavljamo na “odgovorni dizajn”. Kroz iskustva koja dizajniramo, težimo postizanju pozitivnog učinka na živote naših korisnika i planeta.”

Napišite recenziju i osvojite nagradu! Ostavljanjem svoje Electrolux recenzije na jedan od uređaja, možete osvojiti vrijedne nagrade.

Foto: PR

*Ukupna težina izmjerena na potpuno montiranom usisivaču s četkom za čišćenje različitih površina PowerPro multi-surface.
**Na temelju vanjskih ispitivanja prema IEC 62885-4 u kombinaciji s IEC 62885-2, 2021 s izračunatim prosječnim rezultatom za čišćenje poda u skladu s 5.2, 5.3 (oba smjera), 5.4 i 5,5 (oba smjera).
***U usporedbi s prva 3 prodavača u 17 europskih zemalja u rasponu cijena od 300 do 379 EUR (Gfk 2021.)

Objavljeno: 21.11.2023. u 12:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p