TECH

Ovo su najtraženiji, pametni kućanski uređaji koji olakšavaju život, a izgledaju veoma stylish

Transformacija doma uz savršenstvo dizajna i tehnologije
Vaš dom je vaša oaza, mjesto gdje se udobnost, funkcionalnost i estetika spajaju kako bi stvorili idealno okruženje za vas i vašu obitelj. U svijetu brze tehnološke evolucije, uređenje doma postaje više od estetskog izazova, a pametni uređaji sastavni dio naših domova. U olakšavanju svakodnevnih zadataka i pružanju veće kontrole nad vašim prostorom, u pomoć pristižu Samsung pametni kućanski uređaji - Bespoke Jet™ AI, štapni usisivač, Dual Cook pećnicu te Side by side hladnjak. Ovi uređaji ne samo da iznenađuju svojom snagom i funkcionalnošću, već i osvajaju svojim sofisticiranim dizajnom koji se bez problema uklapa u svaki interijer i stil uređenja doma.

Najelegantnije čišćenje do sada

Prvo što ćete primijetiti kod Bespoke Jet™ AI štapnog usisavača je njegov futuristički dizajn koji će se savršeno uklopiti i u najzahtjevniji interijer. No, ovaj uređaj nije samo lijep na oko, već i moćan. Svaka površina u vašem domu zahtijeva poseban pristup, a ovaj usisivač to zna. Pomoću umjetne inteligencije, odabrat će najučinkovitiji način čišćenja za različite podloge pa više ne morate brinuti hoće li vaš chevron parket biti jednako čist kao i mramorne pločice. Osim toga, sadrži i inovativnu Smart Wi-Fi opciju koja vam omogućava da povežete usisavač s novim Galaxy Z Fold5 pametnim telefonom putem SmartThings aplikacije. Tako možete jednostavno prilagoditi postavke i funkcije usisivača, dok vam njegova opcija pametne samodijagnostike osigurava učinkovitije iskustvo čišćenja. A kako dlake kućnih ljubimaca ne bi zamijenile vaš čupavi tepih, Pet Tool+ četka usisavača jednostavno uklanja i najtvrdoglavije dlake i ostavlja vaš dom čistim i higijenskim. 


Osjećajte se kao chef u luksuznom restoranu

Zamislite pećnicu koja ne samo da vam pomaže pri pripremi savršenih jela, već i estetski doprinosi vašoj kuhinji. Nova Samsung Dual Cook pećnica donosi upravo to. Njen osuvremenjeni dizajn s elegantnom upravljačkom pločom s LCD zaslonom dijagonale 4,3" čini kuhanje pravim zadovoljstvom, bez žrtvovanja dizajna vaše kuhinje. S Dual Cook i Dual Cook Flex sustavom možete pripremati različita jela u isto vrijeme bez miješanja mirisa ili okusa, što znači da istovremeno možete peći kolače i nedjeljni ručak, bez suvišnog gubitka vremena. A kako bi kuhanje bilo još zabavnije, pećnicu možete povezati, pomoću Galaxy Z Flip5, na aplikaciju SmartThings Cooking koja vam preporuča personalizirane recepte i stvara tjedni plan pripreme jela. Uz toliko pametnih funkcija i najsuvremeniji dizajn, Dual Cook pećnica s lakoćom će postati glavni adut svake kuhinje.

Srce vaše kuhinje

Side by Side hladnjak s Family Hub sustavom kombinira napredne funkcionalnosti i inovativnu tehnologiju kako bi stvorio potpuni doživljaj pametnog hladnjaka. Ova kombinacija, zajedno s  modernim dizajnom omogućuje mu da se s lakoćom uklopi u koncept povezanog i inteligentnog doma, pružajući visoku razinu praktičnosti i suvremenosti. Zahvaljujući Family Board oglasnoj ploči, hladnjak može postati i kreativni kutak vaše kuhinje. Osim pisanja podsjetnika, dijeljenje rasporeda i reproduciranja glazbe, na početnom zaslonu možete reproducirati i videozapise ili slike koje će još više podići ambijent vaše kuhinje.

Najvažnija značajka ovih pametnih kućanskih uređaja je povezanost. Osim što im je zajednička poveznica besprijekoran dizajn, zahvaljujući SmartThings aplikaciji koju možete povezati na Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z Flip5, Samsung uređaji postaju savršena simbioza praktičnosti, intuitivnosti i uštede vremena. Pomoću aplikacije na vašem mobilnom uređaju, sada možete upravljati funkcijama vašeg Bespoke Jet™ AI usisavača i u svakom trenutku provjeriti njegovu razinu usisa, dok istovremeno planirate kupovinu namirnica prema tjednom planu prehrane koji je kreirala Dual Cook pećnica, a uz pomoć funkcije Od recepta do pećnice, Side by Side hladnjak preporučit će vam recept za današnji ručak i nadzirati tijek pripreme jela. Na taj način, umjesto cjelodnevnog čišćenja i kuhanja, više ćete vremena moći posvetiti sebi i svojoj obitelji i naravno – divljenju najmodernijem dizajnu vašeg doma. 
Foto: PR
Objavljeno: 30.08.2023. u 12:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p