TECH

Ovaj preklopni, rozi mobitel nekoć je bio najpoželjniji uređaj na svijetu, a sada se vraća u obliku smartphonea koji će oduševiti sve nostalgičare!

Veliki ‘comeback’ obožavanog Razr modela!
Davne 2004. godine gotovo da i nije bilo većeg statusnog simbola od ružičaste Motorole Razr. Osim što je ovaj, tada revolucionarni, uređaj imao elegantan i moderan dizajn koji ga je isticao od ostalih telefona u ono vrijeme, značajno ga je popularizirala i vodeća trendseterica ranih 2000-ih - Paris Hilton.

I zaista, u vrijeme izlaska na tržište, RAZR je bio jedan od najtanjih i najlakših telefona, što je bilo veliko postignuće u mobilnoj industriji. Telefon je javnosti po prvi put predstavio tehnologiju koja je pomaknula granice onoga što mobilni telefon može biti; Tanki, stylish dizajn mobitela na preklop uz integracija tada gigantskog unutarnjeg zaslona bile su zaista revolucionarne značajke, a zbog čega je ovaj telefon i danas ostao na glasu kao jedan od najdražih ‘retro’ telefona s početka tisućljeća. Upravo zato, Motorola je najavila veliki ‘comeback’ ovog legendarnog uređaja, no ovoga puta dolazi nam u obliku suvremenog, pametnog telefona.

Motorola Razr+ 2023

Najnoviji Motorolin smartphone dobio je ime Motorola Razr+, a osim što će izgledom uvelike podsjećati na svog prethodnika, imat će čak dva zaslona osjetljiva na dodir -  jedan koji će se nalaziti izvana (i koji će imati vrhunsku kameru za stvaranje selfie fotografija), dok će onaj drugi, glavni zaslon, biti smješten unutar samog uređaja. Osim toga, novi Razr bit će prepun igrica i nudit će mnoštvo opcija prilagodbe - baš poput ostalih, suvremenih, pametnih uređaja. Telefon će biti dostupan u Infinite Black, Glacier Blue, i naravno, klasičnoj Viva Magenta boji koju ste vjerojatno imali prije gotovo 20 godina, a bit će dostupan za prednarudžbu 16. lipnja putem službene Motorola stranice.
Foto: Instagram, Pexels
Objavljeno: 12.06.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p