TECH

Sjećate li se kultne aplikacije Polyvore? Pronašli smo joj idealnu zamjenu koja će vas oduševiti na prvu! 

Aplikacija koja nam budi lijepa sjećanja! 

Danas su mobilne aplikacije sastavni dio naših života te bez nekih gotovo ne možemo zamisliti svoju svakodnevicu. Tako nam aplikacije služe kako bi nam pomogle u svakodnevnom životu, dok su druge tu isključivo razonode radi. Stoga, ako ste u prošlosti voljeli slagati modne kombinacije i igrati se s najnovijim trendovima, aplikacija Polyvore vam sigurno nije prošla ispod radara! 

Polyvore je bila jedna od najpopularnijih modnih aplikacija koja je u 2014. brojala nevjerojatnih 20 milijuna korisnika, a razlog njezina gašenja do dan danas nije poznat. Polyvore je bio raj za sve zaljubljenike u modu, ali i estetiku jer kreiranje moodboardova bilo je posebno zadovoljstvo, posebno jer je bilo dostupno pregršt zabavnih opcija. Osim osmišljavanja stylinga, na aplikacija ste mogli kreirati i vlastitu prostoriju, odnosno interijer te biti primijećeni od strane drugih kreatora na aplikaciji. Sve u svemu, bilo je to jedno kreativno platno koje je sakupilo velik broj obožavatelja, a od zabave je došlo i do upotrebe u poslovnom smislu te su je koristili brojni brendovi za svoje proizvode. Upravo zato, ne čudi što je gašenje aplikacije naišlo na brojna negodovanja. 

Ipak, danas se mogu pronaći razne alternative Polyvore aplikacije, no jedna se ipak nešto više ističe. Radi se o aplikaciji Reverie koja je dostupna na App Store i Android trgovini. Reverie aplikacija je gotovo ista kao i Polyvore, odnosno nudi slične opcije, pa volite li se vratiti u neka stara vremena, vjerujemo da će vas oduševiti već nakon prvog korištenja!

Reverie - The Creative Fashion Hub

Foto: App Store, Instagram
Objavljeno: 18.01.2023. u 12:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p