TECH

Sjećate li se legendarne Nokijine igrice ‘Snake’? Sada ju ponovno možete zaigrati! 

Igrica koja nas vraća u neke stare dane! 

U posljednje vrijeme volimo se vratiti u neka prošla vremena, a sve uz pomoć modnih ili beauty trendova. Ipak, to nije jedini način kako oživjeti ‘ono nešto’ što smo nekada obožavali. Moderni svijet u kojem živimo gotovo je nemoguće zamisliti bez mobitela i to mobitela koji sadržavaju baš sve što nam je potrebno te su prozor u svijet. Nekada to nije bilo tako i mobitel je služio samo za pozive i sms poruke te imao tek pokoju zabavnu stavku. 

Nokia je mobitel koji je većina imala, a osim činjenice da je riječ o ‘nepoderivom’ modelu na temelju čega se zbijaju simpatične šale, vjerujemo da se baš svi sjećamo popularne igrice ‘Snake’ koju nema tko nije zaigrao. Kako je tehnologija napredovala, tako je Nokia vrlo brzo otišla u zaborav i okrenuli smo se smartphone tehnologiji s puno sofisticiranijim elementima, ali ipak, ‘Snake’ u nama budi melankoliju, ali i želju za ponovnim korištenjem. ‘Snake’ danas broji preko 25 godina, a njezin kreator, Taneli Armanto, s vrlo jednostavnom idejom napravio je pravu revoluciju u svijetu mobilnih igrica.


Sada, puno godina kasnije, ovu kultnu igricu ponovno možete zaigrati na svojem mobitelu, a izgleda gotovo kao u originalu. Snake ‘97:retro phone classic prava je poslastica za sve one koji su obožavali ovu igricu, a koja je baš kao i nekad, prava opsesija jednom kad krenete. Iako danas postoji bezbroj sličnih i boljih varijanti, ova nam je ipak posebno draga, stoga želite li vratiti svoj mobitel na ‘tvorničke postavke’, predlažemo da ‘skinete’ ovu varijantu i uživate u tako jednostavnoj, a sjajnoj igrici koja i dalje uspješno ubija dosadu i izmamljuje osmijeh na lice! 

Foto: Snake ‘97:retro phone classic, Unsplash, Instagram
Objavljeno: 09.01.2023. u 11:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p