TECH

Stylish gadgeti poznatog svjetskog brenda postaju sve veći hit u Hrvatskoj, a mi smo izdvojili naše omiljene!

Sinonim za luksuz, autentičnost i stil naziva se Bang & Olufsen
Bang & Olufsen, skraćeno B&O, danska je tvrtka za vrhunsku potrošačku elektroniku koja dizajnira i proizvodi audio proizvode i televizore. Još od 1925. godine brend se polako razvijao i gradio reputaciju širom svijeta, a danas je prepoznat i u Lijepoj Našoj. Stekli su reputaciju ne samo zbog svoje nevjerojatne usredotočenosti na kvalitetu, već i zbog svog jedinstvenog pristupa brendiranju koji se temelji na kombinaciji besprijekornog dizajna, emocionalne pažnje prema potrošačima i inovativnosti. Više od 90 godina rada, inovacija i isporuke vrhunske tehnologije za svoje kupce, stoji iza ovog danskog brenda. 

Tome svjedoči i širina asortimana kroz povijest, pa tako možemo pronaći proizvode poput radio uređaja koji su se specijalno isporučivali za vojnike, električnih aparata za brijanje, sve do magnetofona i televizora koji su mogli sakriti prikaz kad se ne koriste. Za sve to su zaslužni jedni od najboljih inženjera svijeta koji brinu o najvišim standardima produkcije zvuka kao i dizajneri koji nikad nisu dopustili pad kvalitete, dapače brine se sve do najsitnijeg detalja izgleda i materijala. Danas, Bang & Olufsen nastavlja biti jedan od glavnih pokretača inovacija i razvoja na tržištu elektronike. S obzirom kako sve veći broj Hrvatica i Hrvata svoje povjerenje daju upravo B&O proizvodima, pronašli smo ih u HGSPOT poslovnicama i na njihovom webshopu. Odlična je vijest kako je u tijeku i posebna ponuda na ove luksuzne proizvode pa je to idealna prilika da si priuštite nešto zbilja kvalitetno i vrijedno.

Zamjetan je i trend porasta kupaca proizvoda ovog brenda pa se tako sve više sportaša i rekreativaca odlučuje upravo za B&O proizvode. No, to i ne čudi s obzirom na karakteristike proizvoda poput vodootpornosti ili smanjenja pozadinske buke sve do vrhunskih materijala, dizajnerskog izgleda i naravno prepoznate kvalitete zvuka. Stoga možemo vidjeti sve veći broj trenera na otvorenom kako su u svoj trenažni proces uvrstili upravo Beosound A1. Beosound A1 je bluetooth zvučnik otporan na prašinu i prskanje, iznimno praktičan za nošenje s ugrađenim mikrofonom. Odlikuje ga nenadmašan zvuk „360°“ kako bi unio više zvuka i više basa u vaš život. Dovoljno malen za dlan vaše ruke, a istovremeno zbog svog oblika prikladan za nošenje u torbi ili džepu, kako bi ga mogli ponijeti sa sobom kuda god poželite. S obzirom na to da je otporan na vodu u potpunosti je tip kojeg možete povesti i na plažu.

Za one koji više vole uživati u udobnosti svog doma, obraćajući pažnju na interijer i kvalitetu uređaja tu je Beosound 1 GVA. Beosound 1 GVA privukao je pažnju sve većeg broja mladih parova koji stan opremaju upravo ovim visokokvalitetnim uređajem. Upravo je to jedna od glavnih karakteristika Bang & Olufsen uređaja, osim vrhunske kvalitete, proizvodi pružaju nesvakidašnji dizajn koji obogaćuje svaki prostor kod uređenja interijera. Oduševit će vas svojim zvukom, izgledom i bojama.

A kad smo kod boja, Bang & Olufsen i tu pokreće jedan potpuno novi koncept. Naime radi se o posebnoj kolekciji naziva „NORDIC ICE“ koja je inspirirana Skandinavijom. Za novu kolekciju, danska tvrtka vrhunske potrošačke elektronike objedinila je neke od svojih bezvremenskih dizajna i obogatila ih hladnom skandinavskom paletom boja. Nova kolekcija Nordic Ice odiše toplim, umirujućim i ugodnim tonovima koji odzvanjaju vedrinom i ravnotežom, što je čini idealnim blagdanskim poklonom. Iz cjelokupne Nordic Ice kolekcije moramo izdvojiti slušalice Beoplay H95.

Beoplay H95 vrhunske bežične slušalice izrađene su za vrhunsko iskustvo slušanja s dugotrajnom udobnošću, učinkovitim aktivnim poništavanjem buke i snažnim zvukom koji pokreću prilagođeni titanski pogonski programi. Slušalice imaju aluminijske kontraste hladnih tonova u odnosu na toplu janjeću kožu jastučića za uši za vrhunsku udobnost te litografski logotip u ravnini na aluminijskim diskovima. Slušalice su idealan dodatak za putnike i one koji rade u udobnosti doma.

Bang & Olufsen je predan održavanju svog vodstva stvaranjem proizvoda koji nude nova iskustva. Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača vrhunskih audiovizualnih proizvoda, Bang & Olufsen surađuje s mnogim drugim tvrtkama koje razmišljaju o budućnosti. Dokaz je i nedavna suradnja sa svjetski poznatim modnim brendom Balenciaga, koja je izrodila i sasvim novi proizvod. Naime Bang & Olufsen i Balenciaga zajedničkim su snagama stvorili „speaker bag“, torbicu koja je ujedno i zvučnik koji pušta glazbu. Novi proizvod predstavljen je na Balenciaginoj 51. Couture reviji u Parizu. Bang & Olufsen razvio je i jedinstveni zvučni sustav za proizvođača automobila Audi i surađivao sa Samsung Electronics na novom konceptu mobilnog telefona. Pionirski duh još uvijek pokreće ovu izvanrednu dansku tvrtku. A o kvaliteti i autentičnosti samog brenda, najbolje da se uvjerite sami.

Foto: PR
Objavljeno: 06.09.2022. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p