TECH

Veliki povratak Tamagotchija - omiljene igračke iz 90-ih koja je ponovno stigla na tržište!

Igračka koja je obilježila odrastanja mnogih generacija!
Malo tko se i dandanas ne sjeća Tamagotchija - prvog virtualnog ljubimca ikada i fenomen igračke iz 90-ih koja je zaludjela djecu širom svijeta, a za koje je ovaj digitalni čovječuljak predstavljao mnogo više od obične igračke; predstavljao je obvezu, omiljenog ljubimca o kojemu brinemo i kojeg moramo održati na životu, a do kraja 90-ih činilo se da gotovo i nema djeteta koji svog ljubimca ne nosi svuda sa sobom!

 
A sada se ova genijalna Retro igračka vratila na tržište! Dostupna je na Amazonu po cijeni od 220 kuna i sasvim smo sigurni kako će biti idealan poklon za mnoge nostalgičare koji su s oduševljenjem dočekali ovu vijest. Prisjetimo se, Tamagotchi je izvorno razvijen u Japanu i predstavlja maleno računalo u obliku jajeta koje ima minijaturni LCD zaslon s tri gumba koji se koriste za navigaciju izbornikom i odabire aktivnost. Genijalnost Tamagotchija i njegovu popularnost nije teško shvatiti - svako dijete želi kućnog ljubimca, ali briga o pravoj životinji nije uvijek praktična.
 
Uz Tamagotchija, djeca su po prvi puta mogla posjedovati virtualnog, prijenosnog kućnog ljubimca s istim osnovnim potrebama kao stvarna životinja, ali bez ikakvih posljedica u stvarnom svijetu. Ono što nam se tada činilo kao igra zapravo je bio test - test dječje sposobnosti da se brinu o malom izvanzemaljskom ljubimcu. I bez obzira na to koji ste Tamagotchi imali, bilo je to malo stvorenje koje je tražilo potrebu i zahtijevalo gotovo stalnu pažnju kako bi ga održali na životu. A zahvaljujući velikom povratku trendova iz 90-ih, Tamagotchi ponovno može postati vaša omiljena briga ili poklon za mališana koji će zasigurno biti oduševljen ovom retro igračkom!

Foto: Instagram
Objavljeno: 18.08.2022. u 10:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p