TECH

Whatsapp predstavio hit novost: stigle su samobrišuće poruke!

Novost koja je razveselila više od 2 milijarde korisnika
Jedna od omiljenih aplikacija za komuniciranje, Whatsapp predstavila je novu značajku koja beskrajno podsjeća na onu Snapchata – samobrišuće poruke!

Mali broj korisnika dobio je priliku testirati novu značajku iz posljednjeg ažuriranja Whatsapp aplikacije, a to su samobrišuće poruke. Točnije, uključivanjem funkcije za automatsko brisanje poruka iz pojedinih razgovora, program aplikacije automatski će obrisati sve poslane i primljene poruke nakon sedam dana. Ova nova značajka vrijedi za pojedinačne razgovore ili pak i one grupne, dokle god ste vi administrator.Iako su ovakve funkcije već postojeće u nekim drugim aplikacijama poput Telegrama i Signala te vizualnih poruka odnosno storyja na Snapchatu i Instagramu, mnoge korisnike razveselila je ova uskoro implementirana mogućnost i na Whatsappu. Dovoljno je ažurirati aplikaciju i u postavkama provjeriti jeste li i vi odabrani za ovaj testni period. Ukoliko jeste, ulaskom u odabrani razgovor moguće je uključiti opciju brisanja poslanih i zaprimljenih poruka.

Također, uz ovaj update, Whatsapp je predstavio još jednu značajku – utišavanje grupnih razgovora što je bilo već dugo tražena novost od strane korisnika. Podsjetimo se, nekoć je grupne razgovore bilo moguće jedino utišati na maksimalno tjedan dana što je za mnoge korisnike, pogotovo one koji u samom grupnom razgovoru nisu pretjerano željeli sudjelovati, izazivalo negativne komentare i emocije.
Foto: Unsplash
Objavljeno: 04.11.2020. u 15:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p