TECH

Znamo gdje možete pogledati dokumentarac o najkontroverznijem čovjeku današnjice – Elonu Musku

Genij ili negativac?

Jedan od najkontroverznijih poduzetnika današnjice definitivno je Elon Musk. Svaki korak ovog čovjeka pod povećalom je javnosti. Za neke je genij, a za neke negativac novog doba. Slovi za najbogatijeg čovjeka na svijetu, a sve svoje napore usmjerava prema tehnološkim inovacijama i istraživanju svemira. Ali kako je sve počelo i kako je izgledao put čovjeka za čije pothvate zna cijeli svijet? Na ta pitanja pokušava odgovoriti dokumentarac ‘Elon Musk show’.

Dokumentarac kroz tri epizode priča priču o Musku od samih početaka njegove karijere koja kreće 1995. u Silicijsku dolinu. Nakon samo 4 godine, s navršenih 28, Elon Musk je već multimilijunaš. No, tad usljeđuju padovi nakon kojih se Musk ipak oporavlja i polako, ali sigurno kreće prema onome gdje je danas. Odnosno prema tituli najkontroverznijeg tehnološkog poduzetnika današnjice.

Dokumentarac je prepun ekskluzivnih snimki i izjava bliskih prijatelja, članova obitelji i poslovnih suradnika, 'Elon Musk show' daje nam mogućnost da zavirimo u život najbogatijeg na svijetu na dosad neviđeni način., opisano je na platformi Voyo na kojoj možete i gledati ovaj zanimljivi dokumentarni serijal.

Foto: IMDb, Instagram
Objavljeno: 15.09.2023. u 15:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p