TECH

Znate li da postoji aplikacija koja jednom klikom može prepoznati zašto vaše biljke ne uspijevaju?

Aplikacija s kojom će baš svaka biljka - uspjeti!

Sigurno nema ničeg ljepšeg od doma koji pomalo nalikuje na pravu malu zelenu oazu, stoga ne iznenađuje da se sve češće zateknemo u situaciji u kojoj zavrćemo rukave i navlačimo vrtlarske rukavice, spremni od svog doma napraviti atmosferu koje bi se posramio i Botanički vrt. No, koliko god uređivanje omiljenih kutaka u domu sa šarmantnim teglicama i zanimljivim biljkama bilo zabavno, ono što definitivno kvari cijeli dojam jest nedovoljna količina znanja koja je potrebna da bi ovaj pothvat zapravo bio uspješan...

S druge strane, to ne znači da morate u što kraćem vremenu naučiti sve o biljkama te biti uvelike informirani o vrstama koje najbolje uspijevaju te kako riješiti probleme zbog kojih one ne uspijevaju, iako smo im pružili svu ljubav koju u sebi imamo. Zahvaljujući modernom i tehnološki naprednom svijetu u kojem živimo, možete imati aplikaciju koja će sve to odraditi za vas. Naime, aplikacija PictureThis mogla bi spasiti živote mnogih biljaka, a sve zahvaljujući sjajno osmišljenom i jednostavnom načinu korištenja. Tako možete jednim klikom na svoju biljku koja možda i nije u baš najsjajnijem stanju, saznati zašto izgleda oronulo ili zašto poprima pomalo čudnu boju te kako spriječiti da u potpunosti uvene.

Pored toga, s ovom aplikacijom možete i slikati biljku za koju niste sigurni kojoj točno vrsti pripada te tako si olakšati njezino daljnje tretiranje. Uz to na aplikaciji redovito možete pronaći zanimljive trikove koji će itekako pospješiti vaše vrtlarske vještine, stoga možemo zaključiti kako je riječ o aplikaciji koju se isplati imati na svom uređaju!

Foto: Instagram, screen photo
Objavljeno: 13.02.2022. u 16:41
Tagovi: aplikacija, cvijeće

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p