TECH

Znate li da postoji aplikacija koja slaže idealne outfite s odjećom iz vašeg ormara?

Virtualni ormar koji će znatno olakšati našu svakodnevicu!

to odjenuti danas?' donedavno je bilo pitanje koje nas je okupiralo samim buđenjem. Danas je situacija mrvicu drugačija, a sve zahvaljujući globalnoj pandemiji koja nas je primorala da sve aktivnosti preselimo u unutrašnjost vlastitog doma. Tako je slaganje svakodnevnih outfita palo u posve drugi plan, no bez obzira na to što ovih dana nikuda ne idemo, nije naodmet poigrati se s omiljenim komadima iz ormara te imati spremne kombincije za dane kada ćemo ih konačno moći prošetati ulicama grada!

Kombiniranje raznovrsnih modnih komada prije samo nekoliko tjedana zadavalo nam je popriličnu glavobolju, pogotovo kada je riječ o pretrpanim ormarima odjećom. Tako sigurno na svojim policama imate modne komade koje ste potpuno smetnuli s uma te bi se kao takvi sjajno uklopili u neki trendovski outfit. Planiranje modnih kombinacija može biti poprilično opuštajuća aktivnost, a napretkom tehnologije cijeli ovaj proces znatno je pojednostavljen.

Tako možete na svoj mobitel skinuti besplatnu aplikaciju Your Closet, a koja je sjajna za organiziranje sadržaja samog ormara kao i za planiranje nekih narednih outfita. Ono što je potrebno napraviti jest poslikati sve komade iz ormara te ih rasporediti po kategorijama. Također svoje modne komade možete kategorizirati i po boji, pa tako na jednom mjestu imati sve primjerice, crvene modne komade. Najbolji dio ove aplikacije je zapravo kalendarsko planiranje, gdje po danima možete slagati naredne outfite, što će biti od velike koristi kada se vratimo svojoj užurbanoj svakodnevici, a više o samoj aplikaciji otkrijte u nastavku!

Objavljeno: 09.01.2022. u 15:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p