LIFESTYLE

Tetovaže s porukom koje smo poželjeli odmah

Divne ideje!

Premda su tetovaže u nekim prošlim vremenima predstavljale pripadanje određenoj subkulturi, u suvremenom društvu situacija više nije nimalo nalik onoj nekadašnjoj. Naime, tetoviranje se je populariziralo do te mjere da je danas teško pronaći osobu koja nema tetovažu ili o istoj ne razmišlja. Zanimljiv izgled, ali i pozadinska priča definitivno je ono nešto što nas osvaja kod tetovaža, pa nema baš nikakvog razloga da se i sami ne ohrabrite te odlučite posjetiti tattoo salon.

Iako vrlo vjerojatno znate, nije naodmet ponoviti kako tetovaže trebaju pričati osobnu priču, prenijeti ono nešto autentično i posebno te nikako ne biti proizvod tetovaža koje viđamo na internetu. Uzmemo li u obzir da je tetovaža nešto što cijelog života nosite, nositi nečiju 'tuđu' zasigurno želite izbjeći, stoga prije bilo kakve odluke koja uključuje tattoo salon, dobro razmislite i odlučite što želite. Nije rijetkost da odabir motiva ili citata potraje i do nekoliko godina, ali to vrijeme je baš ono koje je potrebno kako bi ideja 'legla' do kraja i kako biste bili sigurni da je to ono što želite.

@stattoos

@stattoos

@illisit

Načina tetoviranja postoji mnogo i baš kao što vidimo kod odjeće ili make upa, svijet tetovaža također je podložan trendovima, odnosno određenim favoritima koji se iz godine u godinu nameću. Iako ništa novo, citati na koži vrlo su atraktivni, minimalistički i decentni te definitivno način tetoviranja koji nosi jasnu poruku. Prilikom odabira citata, možete se poigrati s fontom, bojom, dimenzijama... i tetovažu u potpunosti prilagoditi sebi. Jednom kada se odlučite budite ustrajni i ne dopustite da vas tuđe sugestije povedu ka odabiru nečega drugog što vama možda ne predstavlja nikakav značaj. Kako bismo vas inspirirali u nastavku smo izdvojili divne primjere tetoviranih citata za koje smo sigurni da će vas potaknuti na razmišljanje o onom vlastitom!

@maloustattooing

@proupooh_tattoo

@studiobysol

@small.tattoos

@studiobysol

Objavljeno: 11.10.2019. u 14:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p