LIFESTYLE

The Kooks imaju novi album

Indie pop rockeri slave 10 godina karijere kompilacijskim albumom
the kooks
B
ritanski indie-pop-rockeri The Kooks danas su objavili iščekivani kompilacijski album The Best Of... So Far, koji sadrži neke od njihovih najvećih hitova, ali i dvije nove pjesme među kojima je i aktualni singl Be Who You Are.


The Kooks su odlučili svoju desetogodišnju karijeru proslaviti kompilacijskim albumom The Best Of... So Far, a najavili su ga singlom Be Who You Are za koji je dostupan i prateći videospot. Video je snimljen u Marakešu i sadrži nostalgične isječke nastale tijekom višegodišnje karijere benda. Trijumfalan i slavljenički, video je oda dosadašnjoj karijeri.


Neki fanovi posumnjali su da bi ovo mogao biti kraj za The Kookse, no frontmen benda Luke Pritchard svojom izjavom odbacio je bilo kakve sumnje - "Bilo je najveće zadovoljstvo raditi, putovati, svađati se, mrziti i voljeti s najboljim i najtalentiranijim ljudima koje sam upoznao u životu. Ovo je najbolji posao na svijetu, i ne planiramo prestati uskoro."

Iščekivano izdanje dolazi u pravo vrijeme da britanska četvorka proslavi više od 10 godina karijere započete još uvijek nezaustavljivim, 5 puta platinastim debitantskim studijskim albumom Inside In/Inside Out (2006.). Izdanje The Best Of... So Far hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa


Foto: Instagram
Objavljeno: 19.05.2017. u 10:48
Tagovi: glazba

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p