LIFESTYLE

Tko kaže da besprijekorno čist dom i kućni ljubimci ne idu zajedno?

Kućni pomoćnik kojeg morate imati!

Vjerujemo da smo svi svjesni koliko nam užurbana svakodnevica utječe na život i koliko neke osnovne stvari jednostavno ne stižemo napraviti kako treba. Tako manjak vremena za kućanske obaveze nije nikakvo iznenađenje, no ipak, tehnologija je tu da nam priskoči u pomoć i to s kvalitetnim rješenjima koja će uvelike olakšati ne tako omiljene obaveze, smanjiti vrijeme njihova obavljanja i omogućiti da naš dom blista!

Koliko vrijeme u danu brzo proleti najbolje zna Tina Walme, poznata domaća plesačica i influencerica koja, kako bi tijekom dana stigla obaviti sve obaveze, poprilično vješto mora rasporediti vrijeme. No kao što smo spomenuli, uz pomoć pametne suvremene tehnologije, učinkovitog pomagača nije tako teško pronaći, a kao Tinin 'perfect match' pokazao se je Dyson V15 Detect Absolute, bežični štapni usisivač koji pomiče granice sinonima dobrog i kvalitetnog kućanskog uređanja.wef

Naime, Dyson V15 Detect Absolute je vrlo snažan i inteligentan te u potpunosti olakšava čišćenje doma, a idealan je za sve one s kućnim ljubimcima. To je posebno važno Tini jer i sama ima četveronožne prijatelje koji iza sebe nerijetko ostave nekoliko neželjenih dlačica, no Dyson V15 Detect Absolute ih u svega nekoliko trenutaka u potpunosti uklanja.

U čemu je njegova tajna? Dyson V15 Detect Absolute dizajniran je tako da otkriva prašinu veličine svega 10 mikrona, a zapravo je riječ o laserskoj tehnologiji koja dubinski čisti dom. Na taj način, i najsitnije nečistoće okom nevidljive nestaju u tren oka i to uz pomoć precizno postavljenog lasera koji je integriran u Slim Fluffy četku usisivača pod pomno istraženim kutom od 1,5 stupnjeva, 7,3 mm od tla.

Isto tako, ovaj mali kućni čarobnjak ima i poseban akustični piezo senzor čija je učinkovitost znanstveno dokazana. Naime, Dysonovi inženjeri razvili su tehnologiju koja korisnicima omogućuje mjerenje prašine čije parametre zatim prikazuje na LCD zaslonu kao znanstveni dokaz dubinskog čišćenja. Pojednostavljeno rečeno, prašina ulazi u usisivač i kroz akustični senzor dolazi do spremnika te se tada male vibracije pretvaraju u električne signale. Tada korisnik na zaslonu može pročitati koliko je prašine uklonjeno. Ovo je stavka koja je posebno važna svim vlasnicima kućnih ljubimaca, pa tako Tina u vrlo kratkom periodu svoj dom ostavi čistim i blistavim te je potpuno sigurna da su uklonjene baš sve nečistoće jer osim svega navedenog, Dyson V15 Detect Absolute usisivači u trenutku uočavanja većeg koncentrata prašine povećavaju jačinu usisavanja koja se potom smanjuje kada se razina prašine vrati u normalu.

Još jedna odlična stvar kod ovog modela je i tehnologija protiv zapetljavanja dlaka na četki. Ovo će se posebno svidjeti svima s dugom kosom te naravno, vlasnicima kućnih ljubimaca, a Dysonova četka V15 Detect High Torque također automatski i uklanja dlake, odnosno kosu pa to ne moraju raditi korisnici.

Dyson V15 Detect Absolute je doista usisivač koji će dobro doći baš svakom kućanstvu, a pogotovo ako imate manjak vremena, no volite da vaš dom blista i bude dubinski očišćen, stoga je bez imalo razmišljanja riječ o usisavaču kojem se isplati pružiti priliku jer možete biti sigurni da ćete se oduševiti već nakon prvog korištenja!

Foto: Dyson, Instagram
Objavljeno: 02.12.2021. u 14:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p