DIZAJN I ARHITEKTURA

Trend u svijetu interijera: taburei

Upečatljiv komad namještaja doživio veliki povratak

Taburei doživljavaju veliki povratak u dizajnu interijera. Funkcionalan koliko i moderan, ovaj multifunkcionalan komad ponovo je osvojio blogere i dizajnere interijera. Nizak i jastučast idealan je kao dodatak kauču na kojem možete odmoriti noge ili može poslužiti kao improviziran klub stolić na kojem možete odložiti kavu ili knjigu.

Savršen za manje prostore u kojima nema mjesta za dodatnu fotelju, tabure može poslužiti i kao priručno mjesto za sjedenje. Ovaj casual komad namještaja u svaki dom će unijeti dozu boemskog šika, a može se uklopiti u razne stilove od skandinavskog do eklektičnog. Dizajneri su na vrijeme prepoznali ovaj rastući trend pa danas možete tabure pronaći u raznim bojama i materijalima. Pleteni taburei su idealni za ljubitelje prozračnih pastelnih interijera, dok se kožni odlično uklapaju u  klasičnije interijere kojima će unijeti dašak marokanskog stila.

Osim u ambijentu dnevnog boravka ovaj se popularan komad namještaja može odlično uklopiti i u spavaćim sobama pa čak i kupaonici.

 

Ivana Niskota

Objavljeno: 06.03.2014. u 18:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p