LIFESTYLE

Trendy Tehnika

Dizajneri tehnoloških inovacija, sve veću pozornost pridaju ženskoj publici...

Plantronics Discovery 925 izgledaju poput naušnica, ali zapravo je riječ o handsfree slušalicama. Ergonomski dizajnirane i u raznim bojama, ugodne su za nošenje, ali i za gledanje. Cijena: 800 kuna.

Speedlinkov Notebook Fashion dekorirat će Vaš laptop u samo nekoliko minuta. Riječ je o samoljepljivoj foliji koja osim dekorativne funkcije, ima i onu zaštitnu protiv grebanja. Može se nakon nekog vremena odlijepiti i zamijeniti novom. Cijena: 100 kuna.

Speedlink Fiore je optički miš koji dolazi u 4 boje: sivoj, plavoj, zelenoj i ružičastoj, tako da ga možete kombinirati sa naljepnicom na svom laptopu. Cijena jednog miša je oko 150 kuna.

Aura Motorola je mobitel izdan u samo 2000 primjeraka, što ga, naravno, čini objektom čežnje svake trendsetterice. Čelično kućište, 62- karatno safirno staklo i kamera od 2 megapixela, čine ga poželjnim i muškarcima. Cijena: 1 700 kuna (ako uspijete doći do njega).

Shure SE 115 su slušalice koje dolaze u četiri boje: klasičnoj crnoj, muževnoj tamnoplavoj, elegantnoj crvenoj i vrištećoj pink. Iako male, imaju moćan bas sistem. Cijena: 800 kuna

Speedlink Crystal edition je kamera optočena s 1350 Swarovski kristala. Uz kameru, dobivate i postolje, a sve to isključivo po narudžbi. Cijena: 2 000 kuna.

Nikako da se natjerate na vježbanje? Možda Vam pomogne Power Plate Estee Lauder pro 5 sprava za vježbanje. Za savršenu figuru dovoljno je vježbati tri puta tjedno po deset minuta. I sve to za samo nešto više od 100 000 kuna!!!

Kefov Kit 160 je kućno kino, lako za sastavljanje i instaliranje. Dva zvučnika zamjenjuju uobičajenih pet u stvaranju savršenog smart surround zvuka. Cijena: 25 000 kuna.

Arcam Solo Mini je kompaktni gadget s HiFi kvalitetom zvuka. U sebi sadrži radio, CD player i ulaz za iPod. Cijena: 8 000 kuna.

Nintendo Dsi je konzola zbog koje bi većina muškaraca prodala lijevi bubreg. Touch screen, sustav za prepoznavanje glasa, dvije kamere, mogućnost downloadanja Dsi sadržaja i sviranje glazbe preko SD kartica, samo su neke od njegovih funkcija. Crni minimalistički dizajn plijeni pozornost oba spola. Čak niti cijena nije pretjerana- oko  1 500 kuna.

 

(Borina Kopčić)

Objavljeno: 16.04.2009. u 12:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p