LIFESTYLE

U H&M-u smo pronašli najslađe božićne džempere koji su kao stvoreni za vaše pse!

Preslatki džemperi koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Najljepši period godine samo što nije pokucao na naša vrata, a kako grad paralelno zadobiva svoje Božićno ruho, uzbuđenje oko nadolazećih blagdana svakim je danom sve veće. Zbog svima nam poznate situacije oko korona virusa, blagdanska euforija ove će godine biti nešto manja i drugačija od onih prethodnik, no zato je na nama da nekim prikladnim detaljima doprinesemo cjelokupnoj atmosferi...

Stvaranje Božićne atmosfere ove godine bit će nešto drugačije i izazovnije u odnosu na prethodnih, no to ne znači da uzbuđenje oko iste izostaje. Prikladnim detaljima u okviru svog doma možemo kreirati pravu Božićnu bajku, pa tako ukrasiti prozore, neki omiljeni kutak u domu ili se baciti u isprobavanje prikladnih recepata kojih zaista ima u izobilju. Također u ovoj atmosferi mogu uvelike uživati i naši kućni ljubimci, pogotovo kada iz godine u godinu svjedočimo raznolikim detaljima s kojima ova najdraža bića možemo obradovati.

Tako posebnu energiju unose simpatični božićni džemperi, a ove sezone najbolje modele smo pronašli u omiljenom H&M-u. Izbor je zaista raznolik, pa tako možete birati između nešto suptilnijih modela, pa sve do onih 'ružnih' džempera kakve bi i mi sami odjenuli. Što god izabrali, sigurni smo da će vaš ljubimac u njima uživati, a i vi zajedno s njime!

13 €

15 €, 15 €

18 €, 15 €

19 €, 19 €

10 €

15 €

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 12.11.2020. u 11:09
Tagovi: Božić, džemper, pas

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p