LIFESTYLE

U Londonu se otvara čuveni staklenik profesorice Sprout iz Harryja Pottera koji morate posjetiti!

Kultna učionica Pomone Sprout postaje dio studija Warner Bros!

Istinski fanovi kultnog čarobnjaka - Harryja Pottera zasigurno se itekako dobro sjećaju neponovljive učionice omiljene profesorice Pomone Sprout koja je upravo tamo prije punih 20 godina premijerno održala lekciju o herbologiji i opasnim mandragorama. Sada tu istu staklenu učionicu prepunu bilja možete osobno posjetiti u Londonu, i to u sklopu Studio Toura u poznatom Warner Brosu! 
 
Uoči svečanog otvaranja staklenika, Tom Felton je posjetio staklenički set i svoje Instagram pratitelje počastio live video snimkom, dajući uvid u detalje same učionice profesorice Sprout i vrištećih mandragora od kojih se možete onesvijestiti ako ne zaštitite uši! Osim mandragore, u učionici se nalaze mnoge egzotične biljke koje se mogu vidjeti samo u čarobnjačkom svijetu, uključujući i otrovnu tentakulu koja visi sa stropa. Ono što nam se posebno svidjelo jest da svi gosti mogu postati studenti Hogwartsa i iskusiti izvlačenje mandragore kao dio interaktivnog prikaza. Ovaj staklenik prvi puta je viđen u nastavku “Harry Potter i odaja tajni”, a profesorica Sprout koju je utjelovila sjajna Miriam Margoyles, omiljeni je lik brojnim fanovima ovog kultnog čarobnjačkog filma, stoga smo sasvim sigurni kako će ovaj staklenik vrlo brzo postati “it” mjesto u Londonu, barem kada se radi o heripoterovskim obilascima grada!

Staklenik se za posjetitelje otvara 1. srpnja, a svi gosti koji već ovoga ljeta odluče posjetiti ovu jedinstvenu učionicu, bit će dočekani u Velikoj dvorani, gdje je postavljena scena Žabljeg zbora u kostimu još jednog omiljenog profesora - profesora Flitwicka! U obilazak će biti uključeno više čarobnih stvorenja, kao što su Cornish Pixies, Dumbledoreov feniks Fawkes i strašna knjiga čudovišta koja se koristila u Hagridovom razredu te je sasvim jasno kako zabave za strastvene fanove Harryja Pottera zaista neće nedostajati! Više o stakleniku potražite ovdje.

Foto: imDB, Instagram
Objavljeno: 23.06.2022. u 12:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p