DIZAJN I ARHITEKTURA

U Šibeniku otvoren luksuzni hotel

Otvoren D-Resort hotel
d-resort 
Smješten u jedinoj Hrvatskoj marini s pet sidara, najvišom razinom kategorizacije, i jedinoj marini za superjahte u Hrvatskoj, D-Resort Šibenik sa 69 soba i apartmana te tri ekskluzivne vile službeno je otvorio svoja vrata. Ovim otvaranjem, Doğuş grupa obilježila je završetak uspješnog projekta u Hrvatskoj u koji je uložila ukupno 45 milijuna eura.

“Doğuş grupa prisutna je u Hrvatskoj već šest godina te je dosad uložila više od 300 milijuna eura u različite projekte, a zapošljava oko 350 zaposlenika, najvećim dijelom iz lokalne zajednice. Osim D-Marin Mandaline i D-Resorta Šibenik, Doğuş grupa također je vlasnik D-Marin Dalmacije, najveće marine u regiji s kapacitetom od 1.200 vezova na moru te 600 na kopnu. Ova marina trenutno prolazi kroz postupak uređenja, s planom za otvaranje ekskluzivnog beach kluba sljedeće godine. D-Marin Borik u Zadru treća je marina Doğuş grupe u Hrvatskoj“, izjavio je Hüsnü Akhan, predsjednik Uprave Doğuş grupe.
 
d-resort
D-Resort Šibenik obogatit će turističku ponudu Šibenika, kao i oživjeti grad kao središte brojnih događanja za sve posjetitelje. Sobe resorta osmišljene su kako bi osigurale vrhunski užitak gostima, dok su tri vile s privatnim vrtovima, bazenima i parkirnim mjestima namijenjene onim gostima koji žele više privatnosti.
 
d-resort
Resort nudi posjetiteljima i dva á la carte restorana s internacionalnim i mediteranskim specijalitetima te izborom nekih od najboljih hrvatskih i svjetskih vina te četiri bara. Otvaranjem ekskluzivnog D-Resorta Šibenik, Doğuş grupa na hrvatsko tržište dovodi i svoje brendove D-Gym i D-Spa što će, uz fitness centar, spa i bazen, ovaj kompleks pretvoriti u savršenu destinaciju za odmor. Kids club, IN-Formal boutique koji nudi ekskluzivne međunarodno poznate brendove te konferencijski centar neke su od pogodnosti koje resort pruža ne samo gostima koji odsjedaju u hotelu, nego i svim drugim posjetiteljima.
 
d-resort
Hotel odlikuje i izuzetan arhitektonski dizajn, koji nadopunjuje prirodni krajolik, rad Nikole Bašića, jednog od najpoznatijih hrvatskih arhitekata, dok su se za unutarnje uređenje hotela i pratećih objekata pobrinuli Marko Murtić i Emur studio. U gradnji resorta korišteni su prirodni materijali naglašavajući ekonomsku i okolišnu održivost objekta, dok je bijela betonska fasada hotela u koju su utisnuti tragovi drvenih dasaka posebno zanimljiva. Šetnica koja vodi na krov hotela pruža prekrasan pogled na more, marinu i Šibenik te će zasigurno biti jedinstvena značajka ne samo u Hrvatskoj, nego i u regiji.
 
d-resort
Foto: PR
Objavljeno: 26.07.2015. u 16:40
Tagovi: interijeri, hotel

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p