LIFESTYLE

U Zagrebu je otvoren najmoderniji boutique hotel za pse u regiji i izgleda sjajno!

Priuštite svom čupavom prijatelju vrhunski tretman kakvog zaslužuje

Ako ste i sami roditelji najdražih nam čupavih ljubimaca, tada ste se sigurno barem jednom pronašli u situaciji u kojoj vam je prijeko potrebna bila pomoć u čuvanju i zbrinjavanju, bilo da se radilo o neodgodivom poslovnom događaju ili o godišnjem odmoru na koji jednostavno niste mogli povesti i vašeg psića. Nasreću, otvaranjem najnovijeg zagrebačkog boutique hotela za pse, o takvim problemima više ne morate razmišljati!

Tako nas je posebno razveselila vijest o otvaranju najnovijeg zagrebačkog psećeg hotela koji je posve drugačiji od bilo kakvog smještaja za ljubimce na kakve smo dosada navikli; smješten uz savski nasip, hotel naziva Paspalace na idealnoj je lokaciji koja dopušta redovitu šetnju i istrčavanje čupavih gostiju, a uz bogat sadržaj i usluge koje sam hotel nudi, sigurni smo kako ćete bez mnogo razmišljanja svog najboljeg prijatelja bezbrižno prepustiti stručnjacima koji će mu omogućiti vrhunski tretman koji će još dugo pamtiti. Vlasnica hotela Patricia Janjić veterinarska je tehničarka koja je odrasla okružena psima, a koja je na ideju otvaranja psećeg hotela došla upravo zbog nedostatka sadržaja koji bi joj omogućio bezbrižno ostavljanje ljubimaca stručnjacima koji će im pružiti maksimalnu količini ljubavi, nježnosti i brige.

Što se samog smještaja tiče, možete izabrati jednu od tri opcije; prvi je PasPresident Suite koji podrazmijeva najam cijele sobice u kojoj vlasnik ima pristup Wi-Fi kameri te u svakom trenutku može vidjeti što mu ljubimac radi, a koji stoji između 375 i 450 kuna po danu. Druga opcija je PasDeluxe Suite koji uključuje najam luksuznog apartmana u kojemu vaš pas boravi u društvu drugih prijatelja koje je stekao tijekom boravka, a koji košta između 280 i 390 kuna po danu. Treća opcija jest PasStandard Suite; nešto jednostavniji tip apartmana koji nije opremljen Wi-Fi kamerama, a koji stoji između 250 i 330 kuna po danu. Svaki apartman uređen je do posljednjeg detalja, a osim samih kućica za pse, u prostoru hotela koji broji čak 750m2 nalazi se igraonica, salon i spa zona za opuštanje i relaksaciju te predstavlja luksuzno mjesto za odmor i igru svakog ljubimca.

Paspalace luksuzni hotel za pse certificirani je član IBPSA (International Boarding & Pet Services Association) – internacionalne organizacije vodećih ustanova (hotela za pse, dnevnog boravka, groomera, veterinara…), kao i vlasnika i zaposlenika, a koji i samim vlasnicima nudi mogućnost edukacije te pristup raznim webinarima i seminarima. Više o samom hotelu i uslugama potražite na službenoj stranici Paspalace hotela!

Objavljeno: 01.06.2020. u 12:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p