LIFESTYLE

Upotpunite svoj dom svijećama koje mirišu na ljeto

...i koje potiču pozitivno raspoloženje!

Uz svako doba godine vezujemo karakteristične mirisne note koje nas u trenutku teleportiraju u proživljene situacije i otvore pravu riznicu sjećanja i nostalgije. Odavno smo pospremili mirise cimeta, klinčića i zimzelenog drveća, stoga je pravo vrijeme da u svoje domove unesemo i dašak proljetno-ljetne vedrine i okrenemo se laganim, sanjivim notama uz koje ćemo nešto lakše dočekati ljeto.

Već smo spomenuli kako mirisi itekako utječu na naše misli i sjećanja, stoga je izuzetno važno da odaberete ugodne mirisne svijeće koje će u vama izazvati pozitivne i vedre emocije; dobra vijest je da proljetno ljetni mirisi i bilje koje prevladava u tom razdoblju odlično utječu i potiču pozitivno raspoloženje, a uz brojne novitete i moderan dizajn, proljetno-ljetne mirisne svijeće mogu itekako uljepšati prostor i utjecati na samo atmosferu doma. Promišljenim odabirom mirisa i bilja, mirisne svijeće pomoći će i u situacijama kada se osjećate umorno, nemirno, ili se ne možete se koncentrirati, a ugodne mirisne note učiniti će veliku razliku i prilikom opuštanja i meditiranja.

Iako mnogi vezuju svijeće isključivo uz jesensko-zimske mirise, one su prigodne za baš svako doba godine, a aktualna ponuda sve je veća i veća. Uostalom, tipični mirisi doma u ljetnom izdanju najčešće tvore spoj vedrine, svježine, smijeha i druženja s dragim nam ljudima stoga je zaista šteta ne priuštiti svom domu dašak spomenute atmosfere. Kako bismo vam olakšali potragu, u nastavku smo izdvojili najmirisnije svijeće iz aktualne ponude koje će upotpuniti svaki dom i unijeti dašak ljeta!

KOBO mirisna svijeća od naranče (310,00 kn)

Bath & Body Works mirisna svijeća s mirisom limete i morske soli (267,00 kn)

KOBO mirisna svijeća s mirisom grejpa i eukaliptusa (170,00 kn)

Bath & Body Works mirisna svijeća s mirisom dinje i maline (267,00 kn)

KOBO mirisna svijeća od magnolije (310,00 kn)

Bath & Body Works mirisna svijeća s mirisom kokosa (299,00 kn)

Bath & Body Works mirisna svijeća s mirisom orhideje i kokosa (267,00 kn)

Waks svijeća s mirisom svježine i čistog rublja (149,00 kn)

Bath & Body Works mirisna svijeća s mirisom ruže (270,00 kn)

Bath & Body Works mirisna svijeća s mirisom citrusa (270,00kn)

Bath & Body Works mirisna svijeća s mirisom morske soli i svježine (279,00 kn)

Objavljeno: 01.05.2020. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p