DIZAJN I ARHITEKTURA

Upoznajte izvrstan domaći brend Hemmens Hammock

Dodatak uz koji boravak u prirodi postaje prava idila
hemmens hammock 
Spavanje pod zvjezdanim nebom, buđenje uz svjež zrak, priroda kao protuotrov za današnjeg ubojicu broj jedan i oslobađajuć mir. Ovako nekako bi zvučalo idilično kampiranje o kojem smo svi barem jednom maštali.

Kako bi kampiranje i u praksi ostalo tako idilično, pobrinuo se domaći brend Hemmens Hammock zbog kojeg smo, moramo priznati, poželjeli već sljedećeg vikenda krenuti na planinarenje. Iza njega se krije Mario Veneti, student druge godine građevine i adventure vodič koji je za vrijeme jednog planinarenja prije četiri godine došao na ideju da napravi vlastiti hammock, odnosno viseću mrežu za ležanje.
 
hemmens hammock    
''U početku sam koristio šator, ali sam se ubrzo prebacio na 'hammock'. Kod šatora mi je bio problem naći ravnu površinu, pa težina samog šatora, sklapanje šipki, klinovi i ostali problemi koji idu zajedno sa njime... A zašto baš 'hammock'? Zato što ga postavim i rastavim u tri minute, udoban je, spavam na visini tako da mi zmije i ostale divlje životinje ne mogu ništa'', ispričao nam je Mario.

Mario mreže proizvodi od poliestera i ripstopa i, kako kaže, razlika između njih i mreža od konopa je ogromna. Mreže nastaju u malom skladištu u Zagrebu, ali i po cijeloj Hrvatskoj jer mladi avanturist često sa sobom uzima šivaću mašinu i ostalu opremu ne bi li po Jadranu prezentirao njihovu izradu. Asortiman brenda se konstantno širi, pa će aktivni ljubitelji prirode u Hemmens Hammocku pronaći i cerade, gamaše, opremu za kuhanje, razne torbice, nepropusnu opremu, planinarske ruksake, mrežice za komarce i ino, a uz postojeće dvije vrste mreža uskoro u ponudu dolaze i platneni te bridge hammock.
 
hemmens hammock 
hemmens hammock 
Dobar glas o Hemmens mrežama se širi i mnogo je zadovoljnih kupaca koji su po šumama i plažama odmarali u svojim raznobojnim, udobnim ležaljkama. Mario se čak može pohvaliti i cijenom jer je među jeftinijima u EU s obzirom na kvalitetu. Za Hemmens mreže ćete, naime, morati izdvojiti 250 kuna za poliesterski i 350 kuna za ripstop model.
 
Sjajne viseće mreže možete pronaći na Facebook stranici, a ubrzo će biti aktivna i web stranica s katalogom u kojem će vidljivi biti svi Hemmens proizvodi.
 
hemmens hammock 
hemmens hammock
 
hemmens hammock 
hemmens hammock 
M.M.
Foto: hemmens hammock
Objavljeno: 24.09.2015. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p