LIFESTYLE

Uskoro stiže repriza open air Kvart Priča Partyja!

Party koji okuplja brojne Zagrepčane nešto je što se ne propušta!

Ako ste iz Zagreba, teško da još niste čuli za dokumentarno-zabavni YouTube serijal Kvart Priča. Serijal nas u svakoj epizodi upoznaje s jednim kvartom grada Zagreba te njegovim zanimljivostima i šarmantnim kvartovskim pričama koje otkrivaju skrivene čari života u zagrebačkim naseljima.

Serijal je iznimno popularan zahvaljujući svojoj originalnosti, zanimljivosti, duhovitosti te odabira gostiju tj. vodiča. Vodiči su uvijek karizmatične i živopisne osobe, urbani domoroci, nekad i osobe iz javnog života, poput TV legende Roberta Knjaza, hit trap skupine KUKU$ ili zagrebačke ikone Stoke. Autor Kvart Priča mladi je zagrebački YouTuber Vid Juračić koji je prošlo ljeto cijelu priču preselio iz virtualnog u stvarni svijet. U suradnji s mladim event managerima Rokom Šimunovićem i Domagojem Radovčićem organizirao je veliki open air Kvart Priča Party na krovu garaže Tuškanac, tulum o kojem je brujio cijeli grad, a 1500 gostiju može potvrditi da je atmosfera bila fenomenalna!

Dečki ne staju na tome već najavljuju Kvart Priča Party vol.2! Datum održavanja je subota 07.12.2019, a lokacija kultni Boćarski Dom. Party kreće u 21:00, a partyjat će se do jutra. Osim vrhunskih r’n’b i hip-hop DJ-eva, nastupat će i niz live izvođača. Ovoga puta izvođači su trap senzacija iz susjedstva Devito, mlade snage Iggy Biznis i Džoni Paranoja, K.R.A.S.T., Khan i Mijat, DJ Em Bee, DJ Kiki B, DJ Lilcutwrist kao i gost iznenađenja. Karte su u prodaji u sustavu Entrio.hr, a do nedjelje 10.11 možete kupiti posebne Early Bird ulaznice po cijeni od 50 kn!

Objavljeno: 06.11.2019. u 16:16

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p