LIFESTYLE

Ne znate kamo s biljkama dok ste na godišnjem? Pa u hotel za biljke.

Hotel Europa za zelene ljubimce

Ako ste ove godine napokon uspjeli održati na životu više biljaka od jednog sramežljivog kaktusa (imate pravo biti ponosni!), spremate se na ljetni godišnji odmor daleko od vaša četiri života, a umjesto početnog veselja, počinje vas hvatati nervoza jer će vaš fikus ostati sam i neizvjesne sudbine - imamo rješenje! 

Jedno od najstarijih i usudimo se reći najljepših kina u Hrvatskoj, Kino Europa, ovog ljeta će osim osvježavajuće filmske oaze preko ljeta postati i divna, zelena, biljna oaza. Zašto? Jer Kino Europa otvara prvi zagrebački hotel za biljke! Ideja ovog genijalnog projekta je da prije svog željno iščekivnog odmora prošetate do Kina Europe, napravite u njihovom kafiću oproštajku uz kavu (ili gin, koktel?), pomazite svoje biljke i predate ih brižnim djelatnicima Kina Europa na šanku ili u njihovom shopu.

Vaši prijatelji, rodbina i susjedi koje ste inače briefirali uputama o zalijevanju prije svakog vašeg putovanja, sada će odahnuti, a sigurne ruke djelatnika Kina Europa hidratizirat će vaše zelene ljubimce potpuno besplatno tako da više nećete morati organizirati posebne akcije oko zalijevanja dok vas nema i strepiti koja će biljka preživjeti, a koja potpuno usahnuti. Za dodatne informacije možete posjetiti njihovu web stranicu i uvjeriti se u brižnost zelenoprstog tima!

Foto: PR
Objavljeno: 11.07.2018. u 10:03
Tagovi: kino Europa

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p