DIZAJN I ARHITEKTURA

Veličanstveni dom Toma Cruisea najskuplji u Londonu

Stan koji oduzima dah i onim najzahtjevijima

tom cruise 
Naša inicijalna reakcija na hiperbole poput najskuplji, najluksuzniji ili veličanstveni, koje se najčešće vežu uz nekretnine slavnih osoba dubokog džepa obično jest nezainteresirano kolutanje očima. Znamo da su prekrasni, da novac naprosto vrišti iz svakog detalja i uistinu nam je jasno kao dan da se u njih može smjestiti naše cijelo susjedstvo i šira rodbina.

No, u slučaju penthousea u kojem je nekoć svoje vrijeme kratio Tom Cruise, i iz našeg su pera, tj. tipkovnice, počeli nicati superlativi, jedan za drugim. Dok poznati glumac promovira po svijetu svoj najnoviji filmski uradak Mission: Impossible - Rogue Nation, taj isti svijet se divi čarobnoj nekretnini koja je nedavno stavljena u prodaju, i to za 35 milijuna funti. Ta ista (početna) cijena uvrstila ga je na prvo mjesto najskupljih nekretnina u Londonu.

Mislite li da je ova cifra pretjerana, fotografije luksuznog stana kojeg je glumac svojedobno koristio kao svoj londonski dom mogle bi vas potpuno očarati i uvjeriti u to kako je ta ista cifra prava sitnica. Stan inspiriran Velikim Gatsbyjem nalazi se u živopisnoj zgradi iz 19. stoljeća i s njegove krovne terase puca prekrasan pogled na Hyde park. Šest spavaćih soba, kino, jacuzzi, bar ukrašen Swarovski kristalima, zrcalni stropovi, crni parketi i bogati tepisi u svakoj spavaćoj sobi samo su maleni dio luksuza koji čini najskuplji londonski penthouse. Nedavno je interijer stana osvježen od strane dizajnera Paula Daviesa, a kako točno izgleda, dopustite da vam pokažemo u nastavku.
 
tom cruise 
tom cruise 
tom cruise 
tom cruise 
tom cruise 
tom cruise 
 
M.M.
Foto: Wetherell Properties
Objavljeno: 08.08.2015. u 09:56

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p