LIFESTYLE

Veliko adventsko FASHION.HR darivanje započinje sada!

Započinje veliki adventski mjesec sjajnih poklona na FHR društvenim mrežama!

Malo je reći kako su nam blagdanski dani jedni od najiščekivanijih u godini, posebice ove! Kako bismo razveselili naše brojne i vjerne čitatelje te im izmamili osmijeh na lice baš svaki dan, pripremili smo u prosincu svakodnevno FHR adventsko darivanje sa sjajnim poklonima!

Bez obzira jeste li veliki zaljubljenik u modu, znate nabrojati sve najbolje beauty brendove ili uživate u uređenju doma, pronaći ćete ponešto za sebe. U suradnji s našim dugogodišnjim partnerima i suradnicima, napravili smo veliku božićnu listu, raspodijelili je u našem virtualnom adventskom kalendaru te zapakirali sve poklončiće koji će stići na vrata onih najsretnijeg prsta, odnosno klika! Igramo se na društvenim mrežama portala, na Facebooku i Instagram baš svaki dan, a sudjelovanje je vrlo jednostavno. Pratite naše svakodnevne objave, pozovite prijatelje i strpljivo pričekate jer ćemo nasumičnim odabirom odabrati možda baš vas.

No onaj najbolji dio je ujedno i onaj na koji smo najponosniji! Mali hint: #noslonac jer ovih blagdana želimo razveseliti vas kako biste vi razveselili druge! Sve proizvode koje tijekom prosinca imate priliku osvojiti putem društvenih mreža izdvojili smo u pravoj božićnoj vreći vrijednog FHR blaga koja čeka na jednog od vas. No ono što ovu veliku božićnu vreću čini posebnom je suradnja s udrugom Crveni Nosovi jer oni i njihovi mališani kojima je uvijek potreba pomoć slave veliki 10. rođendan! Stoga, ovih blagdani postanite i vi mali Djed Božićnjak, skenirajte bar kod i donirajte iznos po želji udruzi Crveni Nosovi i poželite im najljepšu čestitku.


Bar kod za donaciju udruzi Crveni Nosovi

S početkom od 02.prosinca, igrajte se s nama na Instagramu i Facebooku, osvojite sjajne nagrade, donirajte i učinimo ove blagdane nezaboravnima!

Napomena: Kako biste donirali iznos po želji udruzi Crveni Nosovi, otvorite vašu mobile banking aplikaciju i skenirajte priloženi barkod. Savjetujemo da povećate zaslon kako bi se barkod što lakše učitao ili posjetite službenu stranicu udruge Crveni Nosovi i potražite sve potrebne informacije.

Foto: FASHION.HR
Objavljeno: 01.12.2020. u 12:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p