LIFESTYLE

Vraća se legendarna Nokia 3310?

Ljubitelji retro gadgeta imaju razlog za veselje
nokia3310
Upitate li kojeg milenijalca, teško da će bilo koji novi ultra pametni mobitel zamijeniti osjećaj koji je pratio dobivanje prve Nokije 3310. Igranje 'zmije' pod velikim odmorom i baterija koja traje pet dana danas budi samo nostalgiju za nekim davnim, nevinim i jednostavnim vremenima no, prema šuškanjima, ne zadugo.

Naime, strani su mediji počeli prenositi vijest kako Nokia planira ponovno lansirati legendarni mobitel koji je originalno predstavljen 2000. godine. Nokia se možda s pojavom pametnih mobitela Applea i Samsunga susrela s poteškoćama, ali s vremenskim odmakom u kojem smo kolektivno postali prezasićeni konstantnim online prisustvom i dostupnošću te su turistički aranžmani koji promoviraju detoksiciranje od online svijeta postali traženi, mogla bi se repozicionirati i ponovno postati hit za sve nostalgičare.

Modernija verzija Nokije 3310 bit će predstavljena na Mobile World Congress koji se održava 26. veljače ove godine u Barceloni, a najavljena cijena jest £50, odnosno 59 eura. Vjerujemo kako će ovaj kultni mobitel mnogima poslužiti kao dodatni telefon ili sredstvo kojim će se boriti protiv opsesije pametnim telefonima, stoga smo u iščekivanju više vijesti o neuništivom komadiću tehnologije.M.M.
Foto: Nokia
Objavljeno: 15.02.2017. u 10:29
Tagovi: Mobitel, tehnologija

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p