LIFESTYLE

“Wednesday” je najnovija Netflixova serija Tima Burtona o kojoj se ovih dana ne prestaje pričati!

Neobična serija koja je oduševila javnost!
Obožavatelji Tima Burtona zasigurno su dobro upoznati s likom neodoljive Wednesday Addams iz dobro poznate “Obitelji Addams”. No, iako smo sve članove ove lude obitelji upoznali još u filmovima iz 90-ih, najnovija Burtonova serija posve je neovisna o ostalima, te predstavlja potpuno novi pogled na osebujni lik mlade Wednesday.

Kako je Netflix i obećao, serija je zadržala isti ton i atmosferu kao i prethodna prikazivanja “Obitelji Addams”, ali u isto vrijeme predstavlja novi smjer za likove i samu priču. Glavnu ulogu tumači već spomenuta Wednesday Addams (Jenna Ortega) koja svim silama pokušava ovladati svojom psihičkom sposobnošću kako bi riješila nadnaravni misterij u koji su se upleli njezini roditelji prije 25 godina, a koji terorizira grad i pokreće mnogobrojna ubojstva. Zabrinuta Wednesday u isto vrijeme pokušava balansirati svoj “normalan” život, kao i međuljudske odnose koji s vremenom postaju sve zamršeniji, a u kojima će se baš svatko gledajući seriju pronaći barem jednom. Ova u krajnju ruku neobična priča koju je Netflix žanrovski odredio kao komediju s elementima horora na odličan način spaja crni humor i dramu kako bi ispričala nadnaravnu priču punu misterija koja će sasvim sigurno oduševiti sve ljubitelje lika i djela Tima Burtona!

Usredotočujući se na lik Wednesday, serija daje jedinstveni uvid u klasičnu priču o odrastanju, a bez obzira na to što se radi o komičnom “hororcu”, budite sigurni kako će ova serija osvojiti mnoga srca i onih koji izbjegavaju horore u širokom luku! Više informacija saznajte u traileru!
Foto: imDB, YouTube
Objavljeno: 30.11.2022. u 14:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p