DIZAJN I ARHITEKTURA

Zagreb je dobio dizajnerski restoran brze hrane

Wok&Burger čeka vas u samom centru grada

Wok&Burger 
Prošećete li se ovih dana samim centrom grada Zagreba, budite spremni da vas dočeka jedno veliko iznenađenje. Na Trgu bana Josipa Jelačića, tik uz Radićevu, svoja sjajna nova vrata jučer je službeno otvorio jedinstveni koncept na našem području, Wok&Burger.

Čim zakoračite u novi restoran brze prehrane postat će vam jasno kako nije riječ o tipičnom fast food-u. Svjež, moderan i pomalo industrijski interijer pravi je dašak urbanizma europskih metropola, a u kombinaciji s ponudom koja uključuje salate, burgere i jela spravljena u woku, sasvim je moguće da baš Wok&Burger postane i vaše novo omiljeno gastronomsko utočište. Prema riječima kreativaca koji se kriju iza ovog projekta, vrhunska kvaliteta namirnica isključivo domaće proizvodnje je apsolutni prioritet, a ukomponirana s izvrsnim menijem za kojeg je zaslužan naš etablirani chef Branko Ognjenović, više nego pristupačne cijene jela i sjajan interijer, ova priča malo koga neće osvojiti.

Zamišljen kao restoran koji će raditi od 0 do 24 sata, Wok&Burger ugostit će vas na svoje dvije trenutne etaže. Na prvoj, osim što ćete moći naručiti uvijek svježa jela bez čekanja karakterističnog za restorane, moći ćete popiti i piće ili kavu s pogledom na užurbani trg. Najskuplji meni koštat će vas 30 kuna, a prema svojim preferencijama moći ćete složiti i vlastita egzotična jela. Burgeri će biti mesni, riblji, pileći i cheeseburger, no ni slatka ponuda neće izostati. 

Wok & Burger wok&burger wok&burger   wok&burger  
 
 
 
 
M.M.
photos: wok&burger 
Objavljeno: 12.12.2014. u 09:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p