LIFESTYLE

Zagreb među top 10 europskih gradova za zimski odmor

Što preporuča u Zagrebu isprobati The Guardian?
zagreb
jeku adventa, Zagreb nastavlja mamiti uzdahe svojih stanovnika i posjetitelja. Smještajni kapaciteti su popunjeni, a ulice prepune šetača koji se zagrijati odlaze oko mnogobrojnih kućica na neku od lokacija.

Jedan od razloga sjajne posjećenosti metropole za vrijeme hladnih zimskih mjeseci jesu i mnogobrojne pohvale koje su tijekom posljednjih godina stizale iz raznih svjetskih medija. Jedna od posljednjih i svakako jedna od relevantnijih jest ona iz pera The Guardiana koji je Zagreb ubrojio u top 10 europskih zimskih destinacija za kratki odmor. Guardian je kao must see lokacije u Zagrebu izdvojio sajam Hrelić, muzeje, Tkalčićevu, restorane Mundoaka, Didov san, Tač, Cafe u dvorištu i Finjak, a na listi su se našle i štrukle kao ultimativni specijalitet. Navodeći metropolu kao jednu od najmlađih, ali i najfascinantijih destinacija, Guardian naglašava kako je skijanje na Sljemenu lako dostupno, kao i samo ispijanje toplog napitka u planinskom okruženju u Samoboru.

Baš kao što volimo prenijeti pohvale i preporuke vezane za prelijepu obalu u ljetnim mjesecima, jako nam je drago isto činiti za naš Zagreb u hladnom dijelu godine. Ako ste propustili paljenja lampica kao službeni početak Adventa u Zagrebu, atmosferu možete pogledati ovdje, a koje specijalitete probati na najljepšoj zagrebačkoj pozornici doznajte ovdje

zagreb
M.M.
Foto: Dario Dunaj
Objavljeno: 12.12.2016. u 11:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p