LIFESTYLE

Zagrebačke adrese koje Instagram opasno voli

Fotogenična mjesta 'vruća su roba' na društvenim mrežama
foto by @jelenakarakas
2
017. je godina i većina nas je pojmove poput Insta worthy i Insta gold usvojila. S ulaskom ove društvene mreže u našu svakodnevicu, čini se da smo kolektivno počeli primjećivati lijepo, neobično i fotogenično te isto dijeliti sa svojom malom (ili većom) zajednicom istomišljenika, odnosno pratitelja.


Na krilima ovog fenomena, skriveni pod hashtagom lifestyle, nehotice su profitirali fotogenični prostori. Kako u svijetu, tako i kod nas, dotjerani su barovi, restorani, kafići, muzeji i ino postali vrući materijal za dijeljenje na Instagram profilima, a mi smo dobili ekspresne vodiče po kojima se ravnamo kada tragamo za lokacijom na kojoj ćemo provesti slobodno vrijeme.

Vjerujemo da čak i ako ne živite u gradovima poput L.A.-ja, Pariza, pa i našeg malog Zagreba, jako dobro znate koja su mjesta in samim time što pratite razne zanimljive profile. Ljudski je težiti lijepom, stoga ne čudi kako volimo okinuti fotografiju upečatljivog interijera i okačiti istu na Instagram. Štoviše, neki profili se i temelje isključivo na cool mjestima koja su u skladu s autorovom estetikom, a mi nemamo baš ništa protiv ovakvih preporuka. Koje to zagrebačke lokacije nose titulu najfotogeničnijih mjesta, istražili smo dugotrajnim i detaljnim skrolanjem te vam favorite donosimo u nastavku. Od starog klasika, ulickanog Velveta, preko hipsterskog raja Botaničara pa sve do nove zvijezde na sceni, omiljenog Kaptol Boutique Cinema, ove lokacije vladaju insta svemirom na području glavnog grada.  

foto by @monikakrasniqi

A most unusual garden


foto by @jelenakarakas

Bastion No. 19


foto by @matejavrckovic

Botaničar


foto by @ormarija

Kaptol Boutique Cinema


foto by @mustangica

Caffe Bar Finjak


foto by @ana_lovef

Magnolia slastice


foto by @matejavrckovic

Velvet Café


foto by @rozasirena

Miss Donut


foto by @ormarija

Bellucci Coffee & Wine bar

foto by @mylittlezagreb

Kavana CorsoM.M.
Foto: Instagram (@jelenakarakas, @matejavrckovic, @ormarija, @mustangica, @monikakrasniqi, @ana_lovef, @rozasirena, @mylittlezagreb)

Objavljeno: 05.05.2017. u 12:55

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p