LIFESTYLE

Zagrebački Oktogon krije najslađu lokaciju za fotkanje ovoga adventa!

Zagrebački advent se vratio u punom sjaju

Nakon što je prošle godine održan u izdanju potpuno drugačijem od onoga na što smo navikli, zagrebački se Advent ove godine polako vraća ugođaju koji mu je donio toliku prepoznatljivost i brojna priznanja diljem svijeta. Recept je dobro poznat - okićene gradske lokacije, drvene kućice s bogatom ponudom jela I pića, brojna događanja i poneki novitet.

S obzirom na to da su hrvatske tradicionalne igračke središnji motiv ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa, prigodno je uređeno čak 15 lokacija, a ona koja od jučer plijeni najviše pažnje jest zagrebački Oktogon! Osim što će od 29. studenog do 29. prosinca 2021. ovaj poznati zagrebački prolaz biti dom brojnim glazbenim nastupima, ove je godine Oktogon postao I hit mjesto za adventsko fotkanje.

Naime, u centru samog prolaza osvanulo je božićno drvce u potpunosti sačinjeno od – plišanih medvjedića. Prolazeći kraj ovog ‘’plišanog drvca’’ teško je ne zastati, a sudeći po licima prolaznika koji su jučer oduševljeno promatrali i fotkali novu atrakciju, sigurni smo da je ovaj novitet baš ono što je zagrebačkom adventu trebalo!

Foto: Instagram
Objavljeno: 03.12.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p