DIZAJN I ARHITEKTURA

Zaista jedinstvena rezidencija poznatog dizajnera

Calvin Klein svoj predivan dom na Floridi ne želi prodati bilo kome
Calvin Klein 
Baš kao što su njegove kolekcije prožete čistoćom linija i neutralnim paletama boja, dom renomiranog dizajnera Calvina Kleina odiše vrhunskom elegancijom i stylish minimalizmom. 

Ipak, svoju rezidenciju u Miami Beachu dizajner je odlučio prodati, no ne i bilo kome. Ovaj dragulj, naime, datira još iz 1929. godine i okružen je velikim vodenim površinama. Dizajnirao ga je Axel Vervoordt i sastoji se od pet spavaćih soba, sedam kupaonica, ogromnog infinity bazena, bambusovog drveća koje je birao sam Calvin, a tu je i pripadajući privatni vez. Izrazito prozračni interijeri većinom su obojeni u bijelo, prevladavaju čiste linije i pokoji antikni detalj, što zajedno pruža savršenu sliku o estetici Calvin Klein brenda.

S obzirom na dizajnerovu odluku o preseljenju u Hollywood, ova prekrasna rezidencija morat će dobiti novog vlasnika, no on će morati zadovoljiti stroge kriterije samog dizajnera. Kako je izjavio magazinu Page Six, prodaja bilo kome bi Calvinu slomila srce jer ovo imanje smatra jedinstvenim. Pri samo jednom pogledu na vrhunski interijer i eksterijer, moramo se složiti s dizajnerovom tvrdnjom.
 
Calvin Klein 
Calvin Klein 
Calvin Klein 
Calvin Klein 
Calvin Klein  Calvin Klein Calvin Klein Calvin Klein 
M.M.
Foto: Curbed.com
Objavljeno: 09.06.2015. u 14:20

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p