LIFESTYLE

Zara Home ima prefora društvenu igru koju ovog ljeta nosimo na plažu!

‘Stara’ igra koja uvijek dobro dođe!

Period u kojem se nalazimo unazad više od godine dana potaknuo nas je na nešto drugačije promišljanje o životu. Tako nam tehnologija odjednom više nije presudna koliko ljudski kontakt i ona prava interakcija, stoga nije nimalo iznenađujuće da su društvene igre ponovno u fokusu. Brojni high street brendovi već su predstavili kolekcije društvenih igara na koje smo pomalo zaboravili, a ovog puta za oko nam je zapela poznata igra memory čiji dizajn potpisuje Zara Home.

Za igru memory nema tko nije čuo te iako je najčešće povezana s djecom, ova igra je jako zabavna razonoda i u nešto starijoj dobi. Naime, Zara Home trenutno u svojoj ponudi ima ovu popularnu igru, ali u nešto drugačijem ruhu. Radi se o tome da su na fotografijama kućni ljubimci, preciznije psi i to više od 25 različitih vrsta. Također, svaki pas na sebi ima simpatičan modni dodatak, stoga ne sumnjamo da će igranje ovog memoryja biti jako zabavno te da će na lica izvući velike osmjehe.

Kao što smo spomenuli, pred nama je sezona kupanja i beskrajnog uživanja na plaži pa provodite li najljepše mjesece u godini u društvu dragih prijatelja, ova igra nameće se kao sjajan odabir s kojim ćete izležavanju na plaži ili uživanju na balkonu, podariti malo dinamike i smijeha. Naravno, riječ je i o sjajnom poklonu onim najmlađima, stoga ideje kako iskoristiti Zara Home Dog Memory igru zaista ne nedostaje .

Kupiti ju možete putem sljedećeg linka!

Foto: Zara Home
Objavljeno: 08.06.2021. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p