DIZAJN I ARHITEKTURA

Zavirite u najljepše blogerske domove 2014. godine

Interijeri jednako inspirativni kao i njihov stil 

The Fashion Toast 
Voljeli ih ili ne, modni blogeri postali su relevantni glasovi modnoga svijeta. Čitava pojava modnog bloganja je dosegla svoj vrhunac, eruptirala i na površini ostavila samo ona najjača i najomiljenija imena koja su sukladno tome nastavila krčiti svoj put k uspjehu. Mnogi od njih sada su ravni celebrityjima i osim u njihove ormare, volimo tu i tamo zviriti i u ostala područja njihova života.
 
Baš kao što nas njihov stil obara s nogu iz dana u dan, i njihovi interijeri preslika su prepoznatljive estetike koja nam može poslužiti kao velika inspiracija.

Mnogi mediji zavirili su protekle godine u intimne odaje blogerica kao što su Rumi Neely, autorice bloga The Fashion Toast, Olivie Lopez s Lust For Life, Jenny Bernheim s Margo & Me, Rachel Parcell s Pink Peonies ili pak kreatorica omiljenih virtualnih lifestyle odredišta poput Nicole Gibbons sa So Haute te Claire Thomas, autorice odličnog The Kitchy Kitchen. Baš kao što je bilo i za očekivati, domovi blogerica jednako su stylish kao i njihovi ormari i svaki odašilje neku posebnu energiju.

Nakon detaljnog promatranja ormara, kuhinja i dnevnih soba prepunih cool detalja, teško je ne zgrabiti ključeve od auta i odjuriti u Ikeu. U svakom slučaju, planirate li svoj dom u narednoj godini osvježiti kojom novom idejom, predlažemo da mentalno zabilježite neke od ideja slavnih blogerica...
 
The Fashion Toast 
The Fashion Toast 
Rumi Neely, The Fashion Toast

Lust For Life Lust For Life Lust For Life Lust For Life 
Olivia Lopez, Lust For Life

Margo & Me

Margo & Me 
Margo & Me 
  Jenny Bernheim, Margo & Me

So Haute
 
Nicole Gibbons, So Haute

Pink Peonies 
Rachel Parcell, Pink Peonies

Style Me Pretty 
Abby Larson, Style Me Pretty

 
M.M.
 
photos: Domain Home
Objavljeno: 30.12.2014. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p