LIFESTYLE

Zavirite u novi prostor zagrebačkog piercing studija

Octopus ima novi dom

Octopus tattoo i piercing studio 
Kada smo prošli put, negdje sredinom 2015. godine, provirili u jedan od najboljih domaćih studija za modificiranje tijela, bilo je to u Gundulićevoj ulici. Octopus je, naime, otvoren 2011. godine i to isključivo kao piercing studio. Kako je nekoliko godina kasnije došlo do proširenja na usluge tetoviranja i scarificationa, u trenutku naše posjete Octopus je radio na dvije adrese, u Ilici kao tattoo studio i u spomenutoj Gundulićevoj kao mjesto za piercanje. 

Nedavno je pak Octopus svoja vrata otvorio na novoj adresi, a mi smo ekskluzivno zavirili u novi i preuređeni prostor smješten svega nekoliko ulaza dalje od prethodnog. Nekoliko mjeseci traganja za savršenim studijem tima umjetnika predvođenog Irenom Milinom urodilo je plodom. Odluka je pala na stari zagrebački stan od 130 kvadrata, visokih stropova, pucketavih parketa i mnogo dnevnog svjetla.
 
octopus studio za tetoviranje 
octopus studio za tetoviranje 
octopus studio za tetoviranje   
''Za idejno uređenje prostora zaslužne su naše Ivona/Bizzarre (scarification/tattoo apprentice) i Nika/Nikka Dott (tattoo), a ideje smo realizirali svi zajedno, tražeći vintage i antikni namještaj i detalje na bakinom tavanu, po trgovinama i na Hreliću. Željeli smo postići ugodnu atmosferu u kojoj se klijenti mogu opustiti i uživati u našim uslugama uljepšavanja'', ispričala nam je Irena.

S obzirom na to da u studiju provode više vremena nego u svojim domovima, Octopus timu je jedna od bitnijih stavki pri uređenju bila upravo komocija i ugodan prostor u kojem se svi mogu lako opustiti. To su i postigli, a potvrde su stigle i od klijenata. Tri dominantne boje u prostoru - crna, bijela i bakrena, u fuziji s drvenim parketom svakako pridonose toplom i ugodnom ambijentu.
   octopus octopus  octopus
 
octopus 
octopus  
Prostrani je stan podijeljen na nekoliko odjeljaka, poput onog za tetoviranje ili piercanje, a tu je i crno-bijeli kutak s naslonjačima u kojem se može pričekati termin. Nakit je pak izložen u efektnim krletkama ili osvijetljenim okvirima na zidu koji, osim što su funkcionalni, služe i kao dekorativni elementi. 
 
Tipična zagrebačka starogradnja koja odiše poznatim šarmom i toplinom kombinirana s elementima klasicizma i baroka tako je postala krasan novi dom zagrebačkom studiju za piercanje, tetoviranje i scarification. Odlučite li se na koju od spomenutih usluga modificiranja tijela, adresa koju morate zapamtiti je Gundulićeva 31.
 
octopus 
octopus 
octopus   
octopus  octopus  
octopus  octopus octopus  octopus  octopus octopus octopus octopus 
 
Matea Martek
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 25.08.2016. u 14:53

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p