DIZAJN I ARHITEKTURA

Zavirite u preuređenu ELFS trgovinu

ELFS trgovina u središtu Zagreba osvanula u novom ruhu

ELFS trgovina 
Dizajnerski dvojac odlučio je jesenske kolekcije predstaviti u preuređenoj trgovini kako bi se njihovi kupci i posjetitelji osjećali jos ugodnije u njihovom dnevnom boravku. U prepoznatljivom ELFS stilu, pri uređenju prostora posebnu su pažnju posvetili detaljima, a rezultat je dućan koji odlikuju razigranost i kontrasti. Bijeli visoki zidovi, koji prostoru daju eleganciju i preglednost, ukrašeni su brojnim fotografijama dobro poznatih kampanja omiljenog modnog branda mnogih Hrvatica i Hrvata.

No, kako to obično biva kad su u pitanju ELFSI, njihov prodajni prostor nije samo mjesto za kupnju. Ovaj jedinstveni dućan danas nudi pravo multimedijsko iskustvo. Mirror tv na kojom se mogu pratiti ELFS modne revije, ujedno je i ogledalo koje nudi odličnu zabavu svima koji vole nezaobilazne selfie fotke. Biti korak ispred vremena, vizija je modnog dvojca ELFS pa tako i u uređenju prostora. Spajanje visoke tehnologije, ugodnog ambijenta i neobičnih, iznenađujućih detalja, rezultiralo je jedinstvenim prostorom u kojem se svi osjećaju ugodno i dobrodošlo.
 
ELFS trgovina 
ELFS trgovina
Unikatni komadi namještaja daju razigrani duh cijelom prostoru kojim dominira ogledalo koje se proteže od poda do stropa. Tu su i zanimljive nevidljive garderobe za presvlačenje koje predstavljaju jedinstveno i elegantno rješenje. Nešto apsolutno novo i dinamično, uz omiljene komade iz aktualne kolekcije na policama - recept je za uspjeh novog starog ELFS prostora u Amruševoj ulici u Zagrebu.
 
ELFS trgovina 
ELFS trgovina
Druga ELFS trgovina otvorena je prije pola godine u Splitu, a ELFS kolekcije mogu se naći i u multibrand trgovinama u Ljubljani,Mostaru i Zadru i Hvaru.

ELFS trgovina
 
ELFS trgovina 
ELFS trgovina 
ELFS trgovina

Foto: PR

Objavljeno: 24.09.2015. u 12:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p