DIZAJN I ARHITEKTURA

Zavirite u unutrašnjost novog Chanel butika

Modna kuća ima novi prodajni prostor u Londonu
Jučerašnje otvorenje novog prodajnog prostora modne kuće Chanel u Londonu okupilo je velik broj predstavnika britanskih modnih medija na jednome mjestu. Pozivnica za ovakvo događanje jednostavno se ne propušta, jer modni urednici i novinari imali su priliku prije svih ostalih razgledati ovo magično zdanje, koje se smjestilo na prestižnom Bond Streetu i proteže se na ukupno tri kata te gotovo 1200 kvadratnih metara.

Chanelov novi butik za javnost će biti otvoren u srijedu, a prije nego stignete uživo posvjedočiti ljepotama interijera, mi smo izabrali nekoliko fotografija s Instagrama, kako bi vam dočarali makar djelić atmosfere. Ogroman dućan skriva mnoge magične kutke, no ono što u trenutku privlači pozornost definitivno je biserna skulptura koja se proteže na tri kata i koja je napravljena od ručno puhanog venecijanskog stakla.

Kada tome pridodamo sve aktualne kolekcije iz Chanela, modne dodatke i kozmetiku, jasno je kako se na Bond Streetu smjestilo jedno pravo malo carstvo koje će u trenu očarati sve svoje obožavatelje.

H.B.

Photo: Instagram

Objavljeno: 11.06.2013. u 11:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p