LIFESTYLE

Znamo kako će izgledati ovogodišnji zagrebački advent koji već sada jedva čekamo!

Pregršt novih adventskih lokacija u gradu!
Nakon što je jedna od najpoznatijih domaćih manifestacija - Zagrebački advent, prošle godine održana u znatno skromnijem izdanju od onih na kakve smo navikli, Grad Zagreb je upravo potvrdio kako se advent ove zime vraća u punom sjaju, s pregršt noviteta na različitim dijelovima grada kojima se već sada neizmjerno veselimo!

Osim što se dobro poznate kućice vraćaju na Zrinjevac i Tomislavov trg - jedne od uvjerljivo najljepših lokacija u gradu, advent se širi i u druge gradske četvrti. Tako ćemo se već u studenom družiti i uživati u najfinijim specijalitetima i glazbenom programu na najpoznatijim gradskim lokacijama kao što su Strossmayerovo šetalište, Gradec i mnogi drugi, a sadržaj se širi i na brojne gradske četvrti - od Brezovice pa sve do Dubrave!
 
Iako službeni popis lokacija još uvijek nije dostupan, ono što znamo jest da je natječaj raspisan za lokacije na Vrbanima, Stenjevcu, Vrapču, Gornjoj Dubravi, Sesvetama, Peščenici, Zapruđu, Trnskom, Brezovici i Podsljemenu, i sasvim smo sigurni kako će ovogodišnji advent nadmašiti sva naša očekivanja! 

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 06.10.2022. u 10:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p