LIFESTYLE

Znamo kako kvalitetno provesti vrijeme s prijateljicama! Umjetničko slikanje i uživanje u vinu nešto je što morate probati!

Slikanje na kojemu će uživati i najveći antitalenti

Ako ste ljubitelj vina, ali i umjetničkog izražavanja, zasigurno ste već čuli za dobro poznati koncept koji je u posljednjih deset godina postao stalna ponuda brojnih europskih prijestolnica- Wine and paint: Nevjerojatno zabavnu radionicu koji će oduševiti baš sve, pa čak i najveće antitalente koji se obično na ovakvim događajima posebno dobro zabave!

Zahvaljujući šarolikom društvu akademskih umjetnika i kreativaca koji se kriju iza imena Art Bottega studio, ova genijalna radionica naziva ''Pineli i vino'' dostupna je i u Hrvatskoj, i to u Splitu i Zagrebu!  Pineli & Vino večeri garantiraju odličnu zabavu uz kreativno izražavanje kroz slikanje, a namijenjene su kako profesionalcima, tako i laicima koji će zasigurno uživati u nešto drugačijem, kreativnom obliku druženja koje će upotpuniti ugodna glazba i neograničena konzumacija vrhunskih vina.


Pineli & Vino večer odlična je ideja za druženje s prijateljicama, ali i za nezaobravnu djevojačku i unikatan ''dejt'' o kojem ćete bez imalo sumnje još dugo pričati. Posjetite službenu stranicu, rezervirajte termin i izrazite svoju kreativnost. Tko zna, možda baš otkrijete svoj skriveni talent u slikarstvu, a možda pak - u ispijanju vina?

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.01.2022. u 13:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p