LIFESTYLE

Zvuk u slici: Genijalna ideja za najljepši personalizirani poklon koji će oduševiti baš svakoga!

Znak pažnje koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim!
Ako ste u potrazi za nešto posebnijim, intimnijim znakom pažnje koji će oduševiti vašu dragu osobu, tada će vas oduševiti koncept domaćeg brenda pod nazivom - Zvuk u slici, koji nudi jedinstven doživljaj pretvaranja vašeg glasa ili bilo kakvog zvuka u sliku, a koja će biti prekrasna uspomena ili jedan od najposebnijih poklona koji ste ikada darovali!


Vjerojatno ste na društvenim mrežama već naišli na neke od genijalnih radova s potpisom ovog domaćeg brenda, a oni koji još uvijek ne znaju o čemu je točno riječ sve informacije mogu pronaći niže u članku! Naime, baš kao što je i otisak prsta jedinstven, tako i ljudski glas generira svoj prepoznatljiv uzorak, pružajući vam priliku da stvorite jedan zaista osoban i jedinstven poklon koji baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sama slika ne reproducira zvuk već u sebi sadrži integrirani QR kod putem kojeg osoba kojoj poklanjate okvir može u bilo kojem trenutku pristupiti odabranom zvučnom zapisu te ga poslušati. 
 
Ne moramo posebno napominjati kako je ovakav tip poklona kao stvoren za godišnjice, Valentinova i rođendane, a sjajno funkcionira i kao dodatak koji će oplemeniti vaš poslovni prostor i koji može prikazivati logo vaše tvrtke ili bilo koju fotografiju po vašem izboru - mogućnosti su zaista beskrajne! Tako će Zvuk u slici u samo nekoliko koraka pretvoriti zvučni zapis odabrane pjesme u lijepu uspomenu, a detaljne informacije o narudžbi i svim koracima potražite na službenoj stranici!
Foto: Instagram
Objavljeno: 19.09.2022. u 14:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p