MODA

5 modnih Instagram profila koje morate početi pratiti u 2019.

Odlični profili vrijedni pažnje!

Htjeli mi to priznati ili ne, Instagram je postao jedna od najtraženijih društvenih platformi i mjesto na kojem velik broj ljudi provodi određeno vrijeme. Iako nosi i poneke negativnosti, odličan je za pronalazak inspiracije i uživanje u fantastičnim fotografijama.

Moda i Instagram odlično funkcioniraju zajedno, a kao dokaz imamo velik izbor različitih profila koji nam donose posebne modne priče. Osim što možemo uživati u lijepim fotografijama, ispod ouftita nerijetko piše gdje je kupljen ili gdje se može nabaviti jeftinija varijanta radi li o nekom dizajnerskom komadu, pa je korist gubljenja u bespućima modnih Instagram profila i više nego korisna. Volite li eksperimentirati s odijevanjem, ali vam fali inspiracije i imate nedorečene odluke što se tiče vlastitog stila, u nastavku vam donosimo 5 profila koji će vas oduševiti i ohrabriti da se upustite zaploviti nešto drugačijim modnim vodama.

1. Beatrice Gutu

Ova osebujna stilistica njeguje posebnu estetiku i izdvaja se u moru istih Instagram stilova te vrlo uspješno kombinira vintage komade. Volite li nježne tonove i eleganciju te profinjen izgled začinjen oversized komadima, ovo je profil koji odmah morate zapratiti.

2. Brittany Xavier

Brittany je modna blogerica koja prati trendove, no ipak ih ne donosi na bezličan način koji se bazira na kopiranju, već vrlo specifično nosi svaki odjevni predmet. Ovaj profil je odlična inspiracija za sve one koje vole trendove i posljednju modu, no ipak ne želi izgledati potpuno jednako kao i svi ostali.

3. Blair Eadie

Ovaj profil jednostavno je savršen spoj eksperimentiranja u modi, ali uz zadržanu dozu ženstvenosti i elegancije. Ono po čemu je Blair specifična je kombiniranje i do nekoliko različitih jarkih boja koje na posljetku čine savršenu kombinaciju, pa ako niste ljubitelj minimalizma i neutralnih boja, ovo je pravi profil za vas. 

4. Solene

Pariški chic oduvijek je bio jedan od najpoželjnijih stilova, a kako biste dobili što bolji uvid u to što nositi kako biste postigli prepoznatljivi look, posjetitie i zapratite profil od Solene koja odlično spaja prepoznatljivi minimalizam i neopterećeno odijevanje.

5. Evangelie Smyrniotaki

Iza profila Styleheroine krije se blogerica koja vrlo uspješno nosi specifičan stil odijevanja koji objedinjuje ženstveno odijevanje s određenom dozom edgy energije, pa želite li nešto slično vidjeti na sebi, zavirite na ovaj osebujan profil koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Instagram
Objavljeno: 04.01.2019. u 12:41
Tagovi: instagram, moda

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p