SVJETSKA MODA

7 najvažnijih stvari koje morate znati o kraljevskom vjenčanju

Tko su bili najbolje odjeveni?
Vjenčali su se princ Harry i Meghan Markle! Svoje su sudbonosno „da“ izgovorili na raskošnoj svečanosti u kapelici St. George u Londonu. 

Meghan se u kapelici pojavila s majkom, Doriom Ragland, u haljini A kroja otvorenog dekoltea s tri- četvrt rukavima. Dizajn vjenčanice potpisuje Clare Waight Keller, modna dizajnerica pariške modne kuće Givenchy. Harry je pak nosio svoju vojnu odoru.


Neposredno prije ceremonije Meghan je bila u pratnji svoje prijateljice Jessice Mulroney, a Harry u društvu svog starijeg  brata, princa Williama.


Mladenci su izmijenili zavjete ispred članova kraljevske obitelji, bliskih prijatelja - uključujući Priyanku Chopra, Serenu Williams, Georgea i Amal Clooney, Davida i Victoriu Beckham kao i više od  1 200 članova javnosti.


Ceremonija vjenčanja trajala je četiri sata, a nakon što su mladenci izrekli sudbonosno „da“ napustili su crkvu u kočiji Ascot Landau u kojoj se vozila i Harryjeva majka, princeza Diana kada je postala članica kraljevske obitelji. Također, u istoj su se kočiji vozili i Harryjev brat i Kate Middleton kada su se vjenčali 2011. godine. Bračni par na medeni mjesec prema riječima glasnogovornika Kensingtonske palače Jasona Knaufa,  neće ići odmah. Inače, provest će ga u Namibiji, točnije u luksuznom kampu Hoanib Valley u koji je moguće doći samo zrakoplovom, a okružen je pustinjom, pješčanim dinama i planinama. Noćenje stoji 660 dolara ili približno 4 tisuće kuna.  U nastavku zavirite u galeriju i pogledajte tko su bili najbolje odjeveni parovi.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 19.05.2018. u 15:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p