MODA

„Annu Wintour tjelohranitelji nose niz stepenice!“

Još jedna nezgodna navika poznate urednice

Anna Wintour poznata je po svom ekscentričnom (i ponekad tiranskom ponašanju), a poznati američko TV lice i modni savjetnik Tim Gunn tvrdi kako je situacija s Annom još kompliciranija nego se to na prvi pogled čini.

Gunn tvrdi kako je nakon revije Petera Soma 2006. vidio kako su Annu tjelohranitelji nosili niz stepenice na rukama. Sve to opisuje u svojoj novoj knjizi Gunn's golden Rules.

„Bio sam s kolegom iz Parsonsa i raspravljali o tome hoće li Anna ući u dizalo, pa smo otišli do lifta da vidimo hoće li se ukrcati. Nije je bilo. Otišli smo do stepenica i imali smo što vidjeti- kako tjelohranitelji nose Annu niz stepenice. Zaštitari su napravili sjedalo od vlastitih ruku, a ona je sjedila prekriženih ruku na njihovim podlakticama. Tako su je nosili do auta! Nikada to neću zaboraviti!"

Gunn tvrdi i kako je jedom prilikom vidio Andrewa Leona Talleya za stolom tijekom jedne panel rasprave, pokrivenog frizerskim ogrtačem. Ogrtač nije bio modni dodatak, nego zaštita za odjeću jer su ga njegovi suradnici hranili grožđem i sirom poput ptičice u gnijezdu.

U Vogueu su izjavili kako su svi navodi netočni te kako Gunn ima bujnu maštu, a nama se čini kako je Gunn iskoristio upravo ove dvije priče kako bi se dokopao publiciteta.

 

Objavljeno: 22.06.2010. u 13:17

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p