MODA

Beyonce kao plavuša

Više je pažnje privukla teturanjem u štiklama!

Beyonce u zadnje vrijeme promovira svoju novu boju kose- zlatno plavu iako mnogi tvrde kako je u pitanju samo još jedna perika. Urbana legenda naime kaže kako Beyonce ima sobu samo s perikama jer joj je kosa u katastrofalno lošem stanju, pa mnogi nagađaju kako je ovo jedna od takvih perika.

S perikom ili ne, Beyonce je prihvatila seksepilni i pomalo retro image koji je karakterističan za pin up djevojke. Zapažena je kako nosi crnu mini haljinu i tirkizne Christian Louboutin cipele s vrtoglavo visokom potpeticom i platformom.

Prema riječima očevidaca r'n'b diva je imala problema u savladavanju cipela jer je cijelo vrijeme lagano teturala i gledala u pod, povremeno se pridržavajući za parkirane aute.

Beyonce trenutno snima svoj četvrti album, a angažirana je i na ovogodišnjem Glastonbury festivalu. Mnogi se bune što će komercijalna r'n'b pjevačica nastupiti  na kultnom rock festivalu, ali Beyonce ne mari te je prošli tjedan izjavila „Ovo je najveći festival na svijetu i jedva čekam da tamo nastupim. Svatko tko dođe uistinu voli glazbu i takav je cijeli vikend. Uzbudim se čim pomislim na veliku publiku čiju energiju ću moći upiti."

Pored poslovnih, Beyonce je i u osobnim previranjima. Naime, po tvrdnjama jednog tabloida lijepa se pjevačica nalazi pred razvodom od supruga, rap mogula Jay-Z-a, a razlog je navodno izostanak želje za osnivanjem obitelji. Nadamo se da je u pitanju samo trač, jer baš su nam dobar par.

Objavljeno: 16.02.2011. u 15:01
Tagovi: Beyonce

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p