MODA

„Bila je savršena!“

Marc Jacobs stao u obranu Kate Moss

Posljednja revija Louis Vuittona izazvala je mnogo prašine, što zbog koketiranja s fetišizmom, a što zbog cigarete i celulita. Marc Jacobs i Kate Moss našli su se u nezavidnim situacijama, ali još jednom su dokazali kako se modna klika drži zajedno.

„Bila je savršena." izjavio je Marc u videu koji je objavljen na službenoj Louis Vuitton stranici tijekom kojeg sebe i Kate naziva „malim vragovima". Video je dio reportaže koju je snimila Katie Grand, britanska stilistica i modna novinarka.

Marc i Katie pričali su i o ostalim djevojkama koje su nosile reviju: Naomi Campbell, Carolyn Murphy i Natashi Poly. Ipak, Marc je sasvim očekivano najviše bio oduševljen upravo s Kate Moss jer vjeruje da je kolekcija kao stvorena za nju.

Objasnio je i čemu lisice: „Prijatelji su mi govorili da će svi biti zbunjeni zbog lisica, ali ja mislim da je bilo super! Pogotovo jer ih je prvo nosila Kate King na jednom nevinom stylingu."

Cijelu priču oko cigareta i celulita nije komentirao iako je britanska javnost ogorčena što su „u veličinu nula, pretpubertetski izgled daske za peglanje i zlostavljanog aliena ubacili i poruku kako je pušenje u redu" kako piše Daily Mail.

 

Objavljeno: 24.03.2011. u 20:33

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p