MODA

Blogerica Nicole Warne uživa u Dubrovniku

Na Instagramu objavljuje fotografije prekrasnog grada

Ako postoji modni blog koji volimo pogledati, kako zbog genijalnih odjevnih kombinacija tako i zbog fantastičnih fotografija, to bi definitivno bio blog naziva Gary Pepper koji vodi prekrasna Nicole Warne. Zato nas je jako razveselila vijest da je simpatična Nicole trenutno u Dubrovniku i da svoj Instagram profil puni fotografijama našeg prekrasnog grada. Nicole je u Dubrovnik došla jučer ujutro i već je obišla jezgru grada, pronašla najljepše mjesto za sunčanje i omiljeni restoran. Vrijeme koje ne provodi na plaži, provodi u šetnji gradom i u otkrivanju starih građevina...

Ova popularna modna blogerica ne skriva svoje oduševljenje našim divnim gradom - ispod svake fotografije koju je stavila na Instagram stoji kratak opis u kojem se divi arhitekturi, hrani i samom krajoliku.

Uz Nicole, Dubrovnik su posjetile još dvije poznate modne blogerice - Jessica Stein (Tuulavintage) i australska blogerica Zanita Morgan.

Dok s nestrpljenjem čekamo post na njezinom poznatom blogu, možemo uživati u odličnim Instagram fotografijama koje je dosad objavila!

 

Ana Bacinger

photos: Instagram Gary Pepper

 

Objavljeno: 20.08.2013. u 15:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p