CELEB STYLE

Dodijeljene prestižne nagrade Story Hall of Fame 2018.

Tko je slavio?

U svijetu, koliko god napredovao i postajao sofisticiraniji, čovjek se ponekad osjeća kao u džungli. U urbanoj, užurbanoj džungli života. Ove godine Storyjev crveni tepih doveo nas je u Story urbanu džunglu koja je osvojila sve uzvanike urbanim iznenađenjima poput plesnog performansa urbane džungle pod kreativnim vodstvom Larise Lipovac.

Petu godinu zaredom na proslavi 16. rođendana časopisa Story dodijeljene su nagrade Story Hall of Fame 2018. Nagrade su dodijeljene dobitnicima u 20 kategorija o kojima su odlučivali članovi žirija Storyja. Među nominiranima bili su najbolji editorijali iz 2017. godine, te sve naslovnice objavljene od prošlogodišnje dodjele do rođendanskog broja u 2018. kao i lista od četiri osobe koje su konkurirale za zvijezdu godine. I ove godine odabrali smo one najbolje, one koji su svojim radom, trudom i zalaganjem u području svog djelovanja ostavili neizbrisivi trag koji su kući ponijeli originalne skulpture, djelo akademskog kipara Ivana Fijolića.

Judita Franković

U kategoriji Najbolji editorijal pobijedila je Jelena Perčin. Pobjednik kategorije Celebrity modni dizajner za najboljeg je odabran Juraj Zigman. U kategoriji Najbolji film izabran je Ne gledaj mi u pjat. U kategoriji Najbolja predstava dobitnik nagrade je Ciganin, ali najljepši. U kategoriji TV Show pobijedio je show Život na vagi, a nagradu je preuzela producentica emisije Antonija Blaće. U kategoriji TV serija pobijedila je iznimno popularna serija Počivali u miru. U kategoriji Žensko TV lice pobijedila je Ivana Paradžiković. U kategoriji Muško TV lice pobijedio je omiljeni meteorolog Zoran Vakula. U kategoriji Novo lice pobijedila je Tara Rosandić.

Juraj Zigman

Za Najbolju glumicu izborila se Sanja Vejnović. U kategoriji Najbolji glumac pobijedio je Dragan Despot. U kategoriji Najbolja naslovnica pobijedila je Mirna Medaković Stepinac. Nagradu za životno djelo odnio je Stjepan Jimmy Stanić. U kategoriji Najbolji duet pobijedile su Zsa Zsa &Vanna za pjesmu 'Tragom tvojih tragova'. U kategoriji Najbolja pjevačica pobijedila je Natali Dizdar. U kategoriji Najbolji pjevač pobijedio je Marko U kategoriji Najbolji modni stil pobijedila je Severina. U kategoriji Najbolji celebrity par pobijedila je Maja Šuput. U kategoriji Zvijezda godine pobijedila je Jelena Rozga! I za kraj, u kategoriji Regionalne zvijezde pobijedila je Nina Badrić.

Dobitnike nagrada pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 16.05.2018. u 08:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p