CELEB STYLE

Kako trendseterice nose kolekciju koju nestrpljivo iščekujemo?

Ekskluzivno okupljanje i proslava Erdem x H&M
Trendseterice Erdem x H&M
srijedu 18. listopada održano je ekskluzivno okupljanje i proslava nove kolekcije Erdem x H&M u povijesnom zdanju ženskog kluba Ebell u Los Angelesu.

Uzvanici su pristizali u klub koji je, posebno za tu priliku, pretvoren u pravi engleski botanički vrt, prekriven izobiljem stvarnih i nestvarnih biljaka te oblikovan u modnu pistu, kao da je komadić Engleske prenesen na zapadnu američku obalu. Romantični i pripovjedački duh kolekcije naglašen je posebnim uređenjem, kojim je dodatno istaknuta ljepota boja i cvjetnih uzoraka. Modna revija ujedno je bila i prva ikada na kojoj je Erdem predstavio i odjevne kombinacije za muškarce.

„Bilo je jako uzbudljivo vidjeti kako kolekcija oživljava u Los Angelesu. Suradnja s H&M-om na ovim odjevnim predmetima bilo je nevjerojatno iskustvo i jako sam ushićen podijeliti ih s čitavim svijetom,” naglašava Erdem.

Brojni poznati nisu propustili priliku da pogledaju reviju, ali i nose komade koji u prodaju stižu 02. studenog u odabrane H&M trgovine širom svijeta. Alexa Chung, Kate Mara i Kate Bosworth samo su dio sretnica koje su dobile priliku prije svih kombinirati hit komade ove jeseni. U galeriji provjerite kako trendseterice nose jednu od najiščekivanijih kolekcija ove sezone.

Foto: PR
Objavljeno: 19.10.2017. u 13:00
Tagovi: H&M, erdem

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p